Za šta ti sve koristiš dezedorans? Verovatno samo na jedno, eventualno dva mesta kako bi sprečio znojenje i neprijatne mirise, što mu je u stvari i osnovna namena. Međutim, sve više, neki beuaty blogeri i osobe koje vole eksperimentisanje, ovaj proizvod ispituju i pronalaze mu novu namenu. Možda si za neke već čula, a neke će te sigurno iznenaditi, u svakom slučaju, možeš ga koristiti i na ovim mestima:

Lice

Čudno zvuči, ali zapravo ovaj trik većinom “pali”. Zbog svoje praškaste strukture, te ostalih sastojaka koji poseduje, dezedorans možeš naneti na kožu lica kako bi je matirala, što odlično dođe kao rešenja u letnjim danima, posebno za T zonu koja se najviše i “usija” od lučenja masnoće.

lice Otkrivamo ti sva neuobičajena mesta na koja možeš naneti dezodorans

Pete

Kao i uvek, kada kupiš nove sandale ili cipele na štiklu, ali i ravne, dogode se žuljevi i plihovi koji ružno izgledaju, a pored toga i užasno bole. Zato pre nošenja, svoj roll-on dezedorans nanesi na predeo pete, te unutrašnjost obuće, čime će se stvoriti svojevrsni sloj lubrikanta koji će sprečiti trenje i nastanak ovakvih posledica.

štikle Otkrivamo ti sva neuobičajena mesta na koja možeš naneti dezodorans
Comments