Da li se uživanje u šopingu za vas pretvorilo u anksioznu brigu oko toga što vam ništa ne stoji i ništa vam se ne dopada? Ne brinite, niste jedini. I sami smo se našli u ovim mukama, i zato smo odlučili da malo promislimo o svojim modnim izborima i otkrijemo u čemu leži problem. Sada ćemo ono što smo saznali preneti vama, te vam u nastavku teksta otkrivamo kako da pronađete svoj stil, osećate se dobro u odeći koju posedujete i više uživate u modi u 2022. godini!

Modni trendovi su prolazni, stil je večan

Ovo ste sigurno čuli više puta, ali možda vam niko nikada nije tačno objasnio šta ova fraza znači. Suštinski, to ne znači da bi trebalo pošto-poto da izbegavate svaki modni trend, niti da je mala crna haljina uvek dobra opcija. Ono što je ključno je da otkrijete koji vam to komadi “laskaju” i čine da vaša figura u njima izgleda dobro i proporcionalno, a zatim se sa njima dalje poigravate i provlačite ih kroz prizmu trenda. Najbolje ćete se osećati u odevnim komadima u kojima ne brinete brigu da li vam se vide “rolnice” na stomaku ili u kojima niste toliko utenguti da se svakog trenutka pitate kada ćete se onesvestiti. Zato, obazrivo pratite koje su siluete u trendu i kojasilueta vašem telu najviše odgovara, jer ćete uvek izgledati bolje u onome što vam stoji nego u onome što vidite da je popularno, ali se u tome nikako ne osećate dobro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

2022. biće godina modnog eksperimentisanja

Nakon prethodne dve godine koje su obeležile helanke, pidžame i komforne trenerke iz kojih nismo izlazili, vratila nam se želja da se ponovo igramo sa modom. Želimo šljokice, želimo high class odevne komade, želimo da se istaknemo! Iz ormara izvucite svoj omiljeni par potpetica i obećajte sebi da ćete ih obuti već tokom meseca januara, barem jednom. U 2022. godini, velike modne kuće su već obznanile da će u trendu biti glamur, modni eskapizam, kombinovanje različitih boja i dezena, kao i efektni modni detalji. Moda je ponovo tu da učini da se osećamo dobro, a pravila su tu da bi se kršila. Upravo zato je ovo idealna godina da se oslobodite i pronađete estetiku koja vam odgovara. Niko vas neće popreko pogledati ako se na ulici pojavite kao new age diva iz sedamdesetih sa TikToka, niti ako se poigrate sa modom ranih dvehiljaditih godina. It is a free world!

Comments