Kreativni direktor Demna je za modnu kuću Balenciaga predstavio svoju drugu couture liniju u Parizu uz nekoliko velikih iznenađenja. Pored sjajnih odevnih komada, mogli smo da vidimo i modele koji za ovaj španski brend do sada nisu šetali modnom pistom. Naravno, budući da je Kim Kardashian brend ambasador, znali smo da ćemo je sigurno videti na reviji, ali nismo mogli ni da pretpostavimo u kakvom izdanju! Otkrivamo vam sve detalje sa Balenciaga couture revije!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Balenciaga by Demna (@demnagram)

Na adresi 10 Avenue George V u Parizu, Demna je od dobro poznatog couturea stvorio potpuno novi koncept dovođenjem poznatih ličnosti koje će biti deo revije. Naravno, nije prvi put da poznate ličnosti koje se ne bave modelingom budu deo ovakvog angažmana, ali smo svakako oduševljeni činjenicom da smo videli Kim Kardashian kao modela. Kolekcija je bila puna prepoznatljivih uskih bodija, dramatičnih balskih haljina i glamura.

Dok je Kim Kardashian šetala modnom pistom, njena ćerka North West je bila u publici sa Kris Jenner. North je definitivno bila jedna od glavnih tema večeri kad su je fotografi videli u izdanju u kom je podsećala na savršeni miks svojih roditelja. Dok je Kim šetala modnom pistom u crnoj dugačkoj haljini sa izrezom na leđima, North i Kris su je ponosno gledale.

Pored njih, u prvom redu smo mogli da zapazimo i k-pop zvezdu CL, zatim američkog repera Offseta, pop senzaciju Billie Eilish i jedna od trenutno najpopularnijih mladih američkih glumica – Alexa Demie. Pored njih, reviju je posetila i legendarna Anna Winotur, kao i supermodeli Bella Hadid i Naomi Campbell.

Nakon revije, brend je otvorio svoju novu radnju u Parizu, nadomak samog ateljea. Sve što su zvanice imale prilike da vide na reviji, odmah je bilo dostupno u radnji. Kada kažemo sve – zaista mislimo sve, čak i aksesoari. Zanimljvo je kako je Demna mislio o svemu, pa i o tome da svako ko se automatski zaljubi u neku njegovu kreaciju – može da je poseduje za tili čas.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Balenciaga je za reviju okupila samo poznate ličnosti sa A-liste. Pored pomenute Kim Kardashian koju već neko vreme viđamo u njihovim kreacijama, videli smo i Nicole Kidman i Duu Lipu. Pevačica je pistom prošetala u kraćoj, žutoj haljini na jedno rame, koja je sa jedne strane imala dugačak veo – nešto što nikako nismo očekivali od brenda kao što je Balenciaga.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Balenciaga by Demna (@demnagram)

Nicole Kidman je, sa druge strane, bila obučena i u nešto što smo mogli da pretpostavimo da je Balenciaga. Kidman je nosila srebrnu metalik haljinu bez bretela koja je sijala pri svakom njenom pokretu. Na rukama je imala rukavice preko laktova, dok je sama haljina bila izrazito dugačka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Balenciaga by Demna (@demnagram)

Pored toga što je Kidman bila deo šoua, njen lični stil se promenio. Pre same revije mogli smo da vidimo Kidman kako iz hotela izlazi obučena od glave do pete u Balenciaga uzak crni bodi i baggy farmerke. Naravno, kompletan look je najviše akcentovan njenim naočarima, i koje, priznaćete, izgledaju kao da su pripadaju Catwoman.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Milica Antić

Comments