Lepi nokti nam uvek poprave raspoloženje, a ove otmene boje za manikir će vam sigurno pružiti inspiraciju kad sledeći put odete u salon, ili odlučite da se sami pozabavite negom svojih ruku. Već smo upoznati sa prolećnim modnim trendovima za 2024, od blejzera do tašni. Međutim, želimo da znamo koje boje noktiju možemo da očekujemo da svuda vidimo ove godine.

Prošle godine, mnoštvo iznenađujućih nijansi zauzelo je centralno mesto, od noktiju boje lavande (koje je proslavila Sofia Richie Grainge) do maslinastozelenog manikira, pa je uvek zanimljivo videti kojim ćemo bojama biti opsednuti ove sezone.

Dakle, bez obzira na to da li imate zakazani termin ili pokušavate da odlučite u koje lakove da investirate za novu sezonu, na ovoj listi ćete pronaći svu inspiraciju, ali i savete o tome kako da kreirate moderan manikir kod kuće.

Otmene boje za manikir ovog proleća

Nežna nijansa kajsije

Ako niste znali, Pantone je nedavno objavio da je Peach Fuzz boja 2024. godine. Suptilna, topla nijansa daje letnje “vibracije”, a postoji toliko zabavnih načina da je nosite na noktima. Dobra ideja može biti neobičan, “obrnuti” francuski manikir! Ako želite da vam manikir zaista bude suptilan, odlučite se za prozirnu nijansu breskve kako biste noktima dali sjaj.

Mlečnobela

Ako želite da isprobate balletcore estetiku, možete se odlučiti za mlečnobelu nijansu. Idealna je za one koji vole neutralniji izgled, a najbolje je to što se neće “sukobiti” ni sa čim u vašoj garderobi. Dopunjuje i zlatni i srebrni nakit i učiniće vaš manikir veoma otmenim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Diogo (@paintedbyjools)

Nebeskoplava

Od Prade do revije modne kuće Fendi, nebeskoplava je primećena na svim pistama za proleće/leto 2024, tako da ne sumnjamo da će biti velika i u svetu lepote. Ako želite da vam nokti izgledaju efektno ovog proleća, treba da se opredelite za ovu pastelnu nijansu, koja je zabavna alternativa belim noktima ako volite malo boje, ali ne previše.

Jarkocrvena

Ako ste pratili trendove za 2024. godinu, onda vam popularnost jarkocrvene nijanse nije velika vest. Međutim, ovo je tako klasična boja koja će biti u stilu svake sezone. Savršena je za one koji vole statement manikir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgia Rae (@raelondonnails)

Chrome nokti

Chrome nokti su tu da ostanu – dominiraju dve godine zaredom i isto će nastaviti do kraja 2024. godine. Chic manikir je tako praktičan i odgovara svim dužinama i oblicima noktiju.

Nežnoroze

Nežne ružičaste nijanse dominiraju u beauty svetu. Ovakav manikir neprimetno spaja sofisticiranost, eleganciju i gracioznost. Da biste ga kreirali, izaberite nežnoroze nijanse koje podsećaju na baletske kostime i mlečnobele tonove. Idealna boja za prolećne i letnje mesece, i izgleda chic na svim oblicima noktiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Pročitajte i ovo: Ideje za prolećni manikir koji odmah popravlja raspoloženje

Naslovna fotografija: instagram.com/paintedbyjools

Božica Luković

Comments