Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ceremonija otvaranja 12. Doncafe Instant Festivala studentskog filma će se i ove godine održati u Muzeju Jugoslovenske Kinoteke u 19 časova. Početak ove manifestacije će obeležiti kabaretski performans u izvođenju glumaca Radeta Ćosića i Miljane Gavrilović, koji režiraju Ana Popović i Marija Lipkovski. Ovogodišnji selektor, reditelj Vladimir Paskaljević, će održati uvodnu reč i presecanjem filmske trake simbolično obeležiti početak festivala. Koordinator Kancelarije za mlade Opštine Stari grad, Bojan Mojsovski, na otvaranju će govoriti o značaju saradnje Kancelarije i Festivala. Publika će zatim imati prilike da pogleda film koji prati stvaranje prošlogodišnjeg festivala, na taj način upoznajući sve elemente koji su potrebni za organizovanje jednog ovakvog događaja. U 21 čas će početi projekcija prvog bloka studentskih filmova iz Kanade, BiH, Nemačke, Srbije, Grčke i Češke. Kuriozitet ovogodišnjeg otvaranja biće film Vladimira Tagića “Stevan M. Živković”, u kome glavnu ulogu tumaći Slavko Štimac.

Zabava će se u 23 časa premestiti u klub Plastic mint, gde će svi zainteresovani moći da proslave početak još jednog uspešnog Doncafe Instant Festivala studentskog filma.

Veliki broj poznatih ličnosti iz sveta kinematografije je već potvrdilo svoj dolazak na otvaranje, pokazujući da se ova manifestacija iz godine u godinu sve više afirmiše kao značajan element beogradske kulturne scene.

Editors choice