#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Otvoren pozorišni festival u Vranju

Otvoren pozorišni festival u Vranju

U toku je jedan od poznatijih festivala u zemlji “Borini pozorišni dani”,  koji je otvoren u petak, 21. oktobra, predstavom “Život u tesnim cipelama” pozorišta Zvezdara teatar, u režiji Dušana Kovačevića.

Ovaj festival koji se održava po 31. put, ogledalo je Vranja, grada u kome je rođen jedan od najpoznatijih srpskih pisaca Borisav Stanković. Manifestaciju je otvorila državna sekretarka Snežana Stojanović Plavšić i tom prilikom istakla da Beograd nije jedino mesto gde se oseća dah kreativne energije u nastajanju velikih dela, već da ima i drugih sredina koje nude nešto slično.

zivot u tesnim cipelama05 Otvoren pozorišni festival u Vranju

Drugi deo predstave "Život u tesnim cipelama" - rijaliti šou.

Umetnički rukovodilac u vranjskom pozorištu Bojan Jovanović, inače akademski glumac, kaže da je njegova ocena predstave “Život u tesnim cipelama” oko četvorke. Misli da je preduga, pa se gubi na dinamičnosti igre.

Međutim, Jovanović dodaje da je predstava ipak na duhovit način prikazala nimalo jednostavnu stvarnost u kojoj živimo već deset godina, kao i slom socijalističkog sistema i njegovo menjanje u tranzicioni.

U okviru festivala, koji će trajati do 26. oktobra, vranjska publika će gledati i predstave “Autoputem”, “Pazarni dan”, “Ja i ti”. Neće izostati ni scensko čitanje Narodne drame, u režiji Snežane Trišić, kao i propratni program teatroteke.


Biljana Dimčić je diplomirani politikolog za novinarstvo i komunikologiju. Naučila je mnogo toga na Fakultetu politickih nauka i isti bi upisala ponovo. Odnosi s javnošću su joj strast. Veruje da politika i moda imaju nešto zajedničko. Fakultet informacionih tehnologija, gde je radila kao PR menadžer,  ostao u lepom sećanju. Internet je mnogo stvari, ali i revolucionarna pojava modernog doba. Ne voli površnost, misteriozna u svojoj suštini, prema njenom mišljenju – stil je sve.

Editors choice