U subotu, 19. avgusta, na našem tržištu prvi put je otvorena radnja poznatog evropskog modnog brenda RESERVED i to u BIG FASHION šoping centru. Priliku da isprobaju komade iz nove kolekcije čije je lice supermodel Kate Moss imali su brojni posetioci, kao i poznati blogeri, brend ambasadori i predstavnici sveta mode i lepote. Sjajnu atmosferu koju je muzikom dopunio Me-High-Low možete videti na fotografijama!

DSC 0143 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0149 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0153 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0184 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji!

Savete o tome na koji način nositi RESERVED stil mogli su se dobiti od priznatih stilista Vanje Pantin i Aleksandra Matejića, a beauty trener Milica Jevtić sa svojim timom usmeravala je mlade dame kako da se našminkaju u skladu sa RESERVED outfitima. Stilizovani i doterani od glave do pete u RESERVED, posetioci su učestvovali u velikom foto konkursu, čija pobednica je osvojila šoping sa stilistom u vrednosti od čak 50.000 dinara!

DSC 0614 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0633 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0693 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji!

RESERVED je jedan od najpopularnijih evropskih brendova prisutan u čak 11 zemalja sa preko 500 prodavnica. Najnovija kolekcija za jesen/zimu 2017 urađena je u saradnji sa britanskim supermodelom Kate Moss. Stil Kate je: originalan, ikonski, istinski – sa vrednostima koje i sam brend Reserved promoviše te svakom kupcu pruža priliku za kreiranjem svoje jedinstvene priče.

Nemanja Maras Reserved MG 2079 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2112 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2190 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2264 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2301 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji!

Pronađite još fotografija sa velikog otvaranja pod #reservedforbelgrade i zapratite RESERVED na Instagramu.

Nemanja Maras Reserved MG 2366 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2436 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2539 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2544 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2590 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2656 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2774 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2805 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji!
Comments