Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

U subotu, 19. avgusta, na našem tržištu prvi put je otvorena radnja poznatog evropskog modnog brenda RESERVED i to u BIG FASHION šoping centru. Priliku da isprobaju komade iz nove kolekcije čije je lice supermodel Kate Moss imali su brojni posetioci, kao i poznati blogeri, brend ambasadori i predstavnici sveta mode i lepote. Sjajnu atmosferu koju je muzikom dopunio Me-High-Low možete videti na fotografijama!

DSC 0143 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0149 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0153 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0184 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji!

Savete o tome na koji način nositi RESERVED stil mogli su se dobiti od priznatih stilista Vanje Pantin i Aleksandra Matejića, a beauty trener Milica Jevtić sa svojim timom usmeravala je mlade dame kako da se našminkaju u skladu sa RESERVED outfitima. Stilizovani i doterani od glave do pete u RESERVED, posetioci su učestvovali u velikom foto konkursu, čija pobednica je osvojila šoping sa stilistom u vrednosti od čak 50.000 dinara!

DSC 0614 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0633 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! DSC 0693 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji!

RESERVED je jedan od najpopularnijih evropskih brendova prisutan u čak 11 zemalja sa preko 500 prodavnica. Najnovija kolekcija za jesen/zimu 2017 urađena je u saradnji sa britanskim supermodelom Kate Moss. Stil Kate je: originalan, ikonski, istinski – sa vrednostima koje i sam brend Reserved promoviše te svakom kupcu pruža priliku za kreiranjem svoje jedinstvene priče.

Nemanja Maras Reserved MG 2079 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2112 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2190 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2264 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2301 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji!

Pronađite još fotografija sa velikog otvaranja pod #reservedforbelgrade i zapratite RESERVED na Instagramu.

Nemanja Maras Reserved MG 2366 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2436 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2539 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2544 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2590 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2656 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2774 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji! Nemanja Maras Reserved MG 2805 Otvoren prvi RESERVED u Srbiji!

Editors choice