Promocijom brojnih aktivnosti i sadržaja ovog vikenda na Kopaoniku, vodeća hotelska kompanija MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije označili su početak letnje turističke sezone. Svi letnji sadržaji su počeli sa radom ove nedelje i biće na raspolaganju turistima od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 9 do 16 časova.

Otvoreni bazen hotela Grand Otvorena letnja sezona na Kopaoniku

Nakon što su još jednom oboreni svi rekordi u posećenosti i trajanju skijaške sezone, Kopaonik je spreman da goste u velikom broju privuče i tokom letnjih meseci. Poslednjih godina je ova destinacija dobila sve letnje sadržaje i ponudu  koji su svojstveni najrazvijenijim planinskim centrima, pa stoga sa razlogom beleži uzlazni trend u posećenosti, a prošlog leta i rekordni broj gostiju i korisćenja letnjih zabavnih sadržaja.

Počela letnja sezona na Kopaoniku 1 Otvorena letnja sezona na Kopaoniku Počela letnja sezona na Kopaoniku 2 Otvorena letnja sezona na Kopaoniku Letnja sezona na Kopaoniku Otvorena letnja sezona na Kopaoniku Frizbi golf Otvorena letnja sezona na Kopaoniku

“Ove godine je buking za letnju sezonu počeo dosta ranije nego inače, što je siguran znak da idemo u dobrom smeru. Tržište prepoznaje benefite i sadržaje koje smo uveli u letnju ponudu i zaista verujem da će Kopaonik  tek pokazati svoj puni potencijal kada je reč o letnjoj sezoni. Prošle godine imali smo najbolju sezonu od osnivanja turustičkog centra pa sam veliki optimista po pitanju ove i očekujemo još bolje rezultate”, izjavio je Nikola Avram, direktor MK Mountain Resorta.

Počela letnja sezona na Kopaoniku Otvorena letnja sezona na Kopaoniku

“Prvi put ovog leta radimo svakog dana i upravo zbog velikog interesovanja, sezonu smo pustili dosta ranije nego prethodnih godina. U ovom planinskom centru u toku je izgradnja avantura parka, koji će tokom leta biti namenjen i deci i odraslima, sa brojnim zanimljivim preprekama koje predstavljaju pravu adrenalinsku atrakciju. Pored ovoga, gradi se i teretana na otvorenom, kao i parterno uređenje centra”, rekao je Dejan Ćika direktor JP Skijališta Srbije.

Letnja sezona na Kopaoniku 1 Otvorena letnja sezona na Kopaoniku
Comments