U Čika Ljubinoj ulici otvorena je četvrta prodavnica obuće Fly London. Uvoznik i distributer Dip trade posluje u Srbiji od 1998. godine i zastupa robne marke: Fly London, Softinos, The Flexx, Aerosoles, Lemon Jelly, Helsar,Tatuaggi , Santos Carlos, Exceed i Valuni.

Obuću karakteriše udobnost, autentičnost, sportsko-elegantni stil i kvalitet. Većina robnih marki je proizvedena i dizajnirana u Portugalu, a noseći brend je FLY LONDON.

Posetioci su imali priliku da uživaju u zvucima Jovana Maljokovića poznatog beogradskog džez saksofoniste, kompozitora i aranžera. Performansom koji su izvele poznate blogerke Jelena Višnjić (diotima.rs) i Aleksandra Ivanović (wakemeupat12.blogspot.rs) predstavljena je nova kolekcija jesen/zima 2015/2016. godina, ali i karektaristike obuće. Prema njihovom izboru našle su se cipele za svaki dan, neobavezno druženje i glamurozno veče, ali i predlozi šta i uz koju kombinaciju garderobe obući u kombinaciji sa izabranom cipelom.

Jelena Gajšek i Bata Spasojević  Otvorena nova prodavnica FLY LONDON u Beogradu Jelena Višnjić Ivana Marinković Mandić i Aleksandra Ivanović  Otvorena nova prodavnica FLY LONDON u Beogradu

Među poznatima koji su posetili ovo prestižno otvaranje bili su: Olivera Kovačević, Bata Spasojević, Marija Milovanović, Suzana Petričević, Nenad Radujević, Drina Durić, Aida Đedović, Jelena Gajšek, ali i poznatte blogerke Brana Antović i Ivana Marinković-Mandić kao i Andreja Mladenović zamenik gradonačelnika Beograda i José Ataíde Amaral savetnik u ambasadi Portugala i Lana Perduv iz ekonomskog sektora portugalske ambasade u Beogradu.

Fly London

Portugalski robna marka nastao 1994. kao kombinacija originalnog dizajna i tradicionalnog kvaliteta. Prepoznatljiva i dizajnirana obuća zadovoljava sve kriterijume mode, ali i udobnost i stil. Svaka kolekcija prati poslednje trendove nudeći veliki izbor stilova, boja i materijala. Glavne karakteristike Fly Londona su: jedinstven dizajn, kvalitetni materijali, evropski kvalitet izrade i prepoznatljivi i jedinstveni đonovi.

Fly London 2 Otvorena nova prodavnica FLY LONDON u Beogradu

The Flexx

Italijanska obuća koja ima za cilj da stvori žensku cipelu čiji je ključni element udobnost. Svi modeli su proizvedeni i dizajnirani u srcu Italije u Toskani. Pored dizajna akcenat je na kreiranju i proizvodnji samog đona koji obezbeđuju maksimalnu fleksibilnost i minimum težine cipele i zato su vrlo pogodne za dugotrajno hodanje ili stajanje.

The Flexx Otvorena nova prodavnica FLY LONDON u Beogradu

Softinos

Koncept proizvodnje obuće Softinos baziran je na mekoći i udobnosti. Portugalski robna marka već 30 godina zauzima vodeću poziciju u izradi posebno meke i udobne obuće. U izradi obuće koriste se meki materijali, bez metalnih ili drugih čvrstih aplikacija koje mogu da stvore nelagodan osećaj. Moderan, mladalački i inovativan dizajn ove obuće omogućava jednostavnu adaptaciju stopala i izuzetnu udobnost.

Santos Carlos, Exceed, Valuni

Kompanije koje godinama imaju iskustvo u razvoju proizvoda za muškarce. Cipele, tašne, kaiševi su glavni proizvodi ovih kompanija, a karekteriše ih umetnost, dizajn, tradicija i bezvremenost što čini ključ uspeha.

Helsar i Tatuaggi

Visoko kvalitetne ženske cipele koje su moderne i udobne istovremeno. Stub uspeha leži u širokom asortimanu modela, inspirisanih najnovijim trendovima. Cipele i čizme su lako prepoznatljive po svom prefinjenom izgledu, finom kvalitetu I jedinstvenoj doradi.

Helsar 1 Otvorena nova prodavnica FLY LONDON u Beogradu

Lemon Jelly

Gumena obuća Lemon Jelly su plod visoke tehnologije dizajnirane, razvijene i proizvedene u Portugalu. ‘’Proizvod mašte’’ kako ga još nazivaju, izliven je iz jednog dela, tako da prilkom hoda apsorbuje pritisak koje pravi stopalo, što daje veću udobnost. Koloritne, mirisne čizme i cipele idealno su rešenje za kišovite dane.

Lemon Jelly Otvorena nova prodavnica FLY LONDON u Beogradu

Aerosoles

Brend koji se uspešno razvija već 20 godina na tržištu svih zemalja sveta! Udobna, kvalitetna cipela koja ima idealnu vrednost. Proizvedena od kvalitetnih materijala, jedinstvenom konstrukcijom ‘’stitch and turn’’ / konstrukcija cipele se mašinski opšiva iznutra, a onda se okreće na sam spoljašnji izgled/ što joj daje veću izdržljivost, fleksibilnost.

Comments