Iako smo već kročili u mesec septembar, to ne znači da smo zakoračili u jesen. Leto još uvek traje, i imamo još malo vremena da iskoristimo najbolje letnje komade. Tako da, zaviri u svoj garderober, i kreni sa pravljenjem kombinacija koje ćeš nositi posledjih dana leta.

Odeća jarkih boja i lagani materijali, svakako su ono što nam prija da nosimo tokom letnjih dana. Ovo godišnje doba je specifično po tome što možemo da budemo kreativni, slobodni i da se igramo sa modnim komadima i bojama, a da to ne bude kič, već da izgleda lepo i letnje.

Neizostavne letnje haljine

Haljine su jedan od praktičnijih komada za leto, čiji se izgled uz zanimljive aksesoare lako može promeniti i osvežiti. Sa njima nikada nećete pogrešiti, jer su u trendu svakog leta. Da li je kratka i cvetna, duža na pruge ili je možda čak dužina do kolena sa nekim printom, na vama je da odlučite. Izaberite svoju letnju haljinu i zavrtite je gradskim ulicama, sa puno stila.

Duboki šorts i bela košulja

Ovo je kombinacija koja je pogodna za sve prilike, a odlična za ove poslednje letnje dane. Uz laneni šorts i belu košulju možete izgledati i classy i poslovno u isto vreme. A ukoliko ste krenuli na neki opušteniji događaj, uvek možete umesto lana obući teksas i izgledati opušteno a lepo. Uvek možete dodati neki modni detalj, da malo upotpunite stil.

Bele pantalone

Nije važno od kog su materijala i kakvog modela, važno je samo da su bele. Uske, široke, kratke, lanene… Bele pantalone su hit već decenijama unazad. Nikada ne izlaze iz mode, i godinama prate sve stilove i uklapaju se uz sve kombinacije. Tako da, obucite bele pantalone, i iskombinujte ih sa čime god želite, jer sa njima nikada nećete pogrešiti, a uvek ćete izgledati moderno.

Duga suknja i basic majica

Duge suknje su veoma uklopliv komad garderobe. U zavisnosti od vašeg stila, možete je nositi uz uske basic majice, ili uz majice sa interesantnim natpisom, a možda čak i uz košulje letnjih dezena koje će da stave dodatni akcenat na nju. Igrajte se i kombinujte.

Comments