Već nekoliko dana unazad pomno pratimo dešavanja u Kanu, na jednom od najpoznatijih filmskih festivala, a ono što naročito privlači pažnju svakako su očaravajuće toalete poznatih dama. Čini se da crveni tepih u ovom francuskom gradu zaista liči na jednu od najluksuznijih modnih revija, naročito ako se uzmu u obzir izdanja u kojima se poznati pojavljuju. Ipak, ako ostavimo po strani raskošne haljine, beauty izdanja takođe ostavljaju bez daha, a ovo su neka od najupečatljivijih koja će se svakako pamtiti.

Kristen Stjuart već duže vreme nosi ležerni paž koji nam se jako dopada. Bilo da je sasvim “ispravljen” ili ovakav, pomalo “neuredan” zaista je reč o frizuri koja je uvek aktuelna i popularna. A osim toga, setite se Met Gale i svih tih paž frizura! Takođe, senke u zanimljivim bojama su novi hit kada je reč o šminkanju koji ćemo naredne sezone obožavati!

kristen stjuart1 Ova beauty izdanja su obeležila Kanski filmski festival (GALERIJA)

Belu Hadid nikako nećemo zaboraviti u onoj seksepilnoj crvenoj haljini, ali nam se osim toga dopala i njena svedenost kada je reč o makeup-u i frizuri. Sa minimumom šminke i jednostavnim repom, Bela nam je dokazala da je potrebno jako malo da se istakne prirodna lepota i senzualnost.

bela hadid Ova beauty izdanja su obeležila Kanski filmski festival (GALERIJA)
Comments