Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Već na samom početku godine stvorila su se dva tabora, kada je izbor boja u pitanju. Dok jedni tvrde da će ove godine biti hit primarne boje u izraženijim verzijama, imamo i drugu stranu koja tvrdi suprotno. Naime, u ovu prvu grupu spada i Pantone boja godine, odnosno klasično plava i verovatno su se mnogi upravo zbog toga priklonili ovim bojama, pomislivši da ćemo se u ovoj godini okrenuti jednostavnosti i minimalizmu. U ovu grupu, na granici sa jednostavnošću, spadaju i boja mandarine kao i hot pink. Sa druge strane – nešto sasvim drugačije. Prigušene boje će biti zapravo pravi hit ove godine – tvrdi drugi tabor! To su one meke boje, koje su na granici sa nekom drugom bojom i boje za koje možda ne možete iz prve da pogodite o kojoj se tačno nijansi radi. I ne, ove godine neće biti hit prigušena bež, kao što si možda navikla, već će se kao kraljica stila izdvojiti – sage zelena, odnosno prigušeno zelena boja. 

Kakva je to boja pitaš se? To je ona boja koja tek postaje zelena, na granici između sive i zelene. 

View this post on Instagram

#sagegreen

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Teško je opisati ovu boju i teško je pronaći odgovarajuću nijansu. Međutim, s obzirom na to da je ova boja jako nežna i pastelna može da odgovara svima. Poslovni stajlinzi uz ovu boju mogu da deluju i mnogo više kul nego inače. Elegancija dostiže jedan drugi nivo i čini da izgledate prilično stajliš, ali u isto vreme odmereno i onako kako zahtevaju poslovni standardi. Ovo je ona boja koja vas otvara i dopušta vam da budete nekako svoji na svome, posebno, ako ste ljubitelj zelene boje. Čak i ako niste ljubitelj zelene boje, ova boja je jedan od načina da je nosite, jer se ne ističe previše i prilično je svedena, a ipak efektna. 

I kada je ova boja u pitanju ne govorimo samo o garderobi, već i o svim aksesoarima. Na primer, sage zelene torbe i ogrlice izgledaju zaista magično. Burberry je na primer predstavio pravo malo savršenstvo oličeno u torbi ove boje. I čak, ova boja po nežnosti se opasno približava baby roze boji!

View this post on Instagram

#burberry

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Međutim, nije sve u poslovnom i ozbiljnom stilu. Ova boja se vrlo lako nosi i kada su jednostavnije kombinacije u pitanju. Dok je još zima, treba pronalaziti toplije komade, džempere i jaknice u ovoj boji, a kada dođe proleće i leto – imaćemo mnogo više izbora za eksperimentisanje. Velike ogrlice, male torbe, top minđuše, sandale sa bezbroj kaiševa i sve u ovoj boji. Pravo savršenstvo!

View this post on Instagram

#sagegreen

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice