Peta po redu Humanitarna modna revija u organizaciji Rotarakt klubova Beograd-Čukarica i Beograd- Balkan biće održana 28. marta sa početkom u 20:00 u Mikser House-u uz podršku domaćih modnih dizajnera. Reviju će otvoriti naša proslavljena atletičarka Ivana Španović.

HMR 1 Ova humanitarna modna revija je događaj koji ne smete propustiti! HMR 2 Ova humanitarna modna revija je događaj koji ne smete propustiti!

Na reviji će svoje kreacije prikazati 13 dizajnera: Lada Dragojević, Ina Plamenac Radulović, Nina Karlavaris, Marija Grahovac, Modni studio Kjara, Kristina Mijačević, Lepa Danojević, Irena Grahovac, Sisters – Code by SBC, Monika Belovanović, Danijela Božić, Jovana Petković i Katarina Andrejić.

HMR 3 Ova humanitarna modna revija je događaj koji ne smete propustiti!

Posetioci revije će imati priliku da uživaju u plesnom nastupu poznatog baletskog igrača Milana Gromilića, akrobatskoj tački na trapezu Tanje Milanović kao i fluo plesnom nastupu grupe Inex Cirkus Teatar.

HMR 4 Ova humanitarna modna revija je događaj koji ne smete propustiti!

Rotarakt klubovi Beograd-Čukarica i Beograd- Balkan pozivaju zainteresovane da u što većem broju dođu i podrže ovaj događaj. Ulaz je 350 dinara, a haljine će se prodavati po promotivnoj ceni od 100 evra. Sav prihod će biti doniran bolnici za pedijatriju “Dr Olga Popović – Dedijer”.

HMR 5 Ova humanitarna modna revija je događaj koji ne smete propustiti!

Nakon revije, u Mikser House-u će biti organizovana žurka, na kojoj će za atmosferu biti zadužen poznati beogradski bend Magic Beans.

HMR 6 Ova humanitarna modna revija je događaj koji ne smete propustiti!
Comments