Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Internet je pružio mnogima odgovore na veoma važna pitanja koja su postavljali i sebi, ali i drugima. Sve što nas zanima nekada je daleko samo par “klikova”, te je lako informisati se i saznti sve to što je svet otkrivao hiljadama godina. A i onda kada je moda u pitanju, internet pruža brojne odgovore, pa smo internet i pitali, šta se to najviše pretraživalo i tražilo u 2016. godini a da je u vezi sa modom i stilom, a Google odgovara.

moda2 Ova modna pitanja smo NAJČEŠĆE postavljale Google u tokom 2016.

Godina za nama ostaće poznata po brojnim “uradi sam/a” projektima, koji su se usmeravali ka tome da se svi upute da i u svojoj kuću, od onoga što poseduju mnogo mogu da urade i naprave. Tako je jedno od najpostavljanijih pitanja bilo kako sam/a skloniti rukave sa majice, košulje ili nekog drugog odevnog komada.

Scena sve privlači, pa čak i one koji kažu da je ne vole, a svemu tome u dokaz ide i pitanje koje se bezbroj puta postavilo Google-u, a to je kada je najbolje početi sa bavljenjem modelingomMožda već sada i sami kuckate da vidite šta ćete naći, ali znajte da nije baš lako uspeti u svemu tome, a vreme početka nije isto za sve.

Nimalo iznenađujuće, pored obih, dosta se postavljalo i pitanje šta je haute couture, odnosno, šta to podrazumeva i šta je u suštini visoka moda.

Editors choice