Ako od svih pripadnica kraljevske porodice jedino priznajete stil Kejt Midlton, onda morate u kratkom roku da proširite vidike. Da budemo iskreni, osećaj za stil vojvotkinje od Kembridža je neprikosnoven i sve njene sofosticirane autfite već smatramo redovnim, ali ima još mnogo princeza i kraljica čije kombinacije bi mogle da nam budu velika inspiracija.  Jedna od njih je i švedska princeza Viktorija.

Garderoba koju na njoj vidimo obiluje živim bojama i različitim teksturama koje ova princeza uspeva da na najbolji način ukombinuje i ostavi prisutne da joj se dive. Komadi odeće koje bira zaista joj daju prednsot i moć da vuče snažne poteze kada su javna pojavljivanja u pitanju.

Beba Ova princeza se BOLJE oblači od Kejt Midlton?

Kada pogledamo njenu kolekciju nakita, divimo se svom tom sjaju ukrasnih broševa i tijara koje joj krase kosu. Kada sve to uskladi uz svečanu haljinu kakva dolikuje jednoj princezi ostavlja utisak kao da je upravo izašla iz Diznijeve bajke. Iako zanmo da je u ovakvim autfitima skoro pa i očekivano da viđamo jednu princezu, ona sa stilom nosi sve svetlucave detalje koji su joj dodeljeni u nasledstvo i u kojima često i mora da se pojavljuje na formalnim i svečanim događajima.

Belocrno Ova princeza se BOLJE oblači od Kejt Midlton? Plava3 Ova princeza se BOLJE oblači od Kejt Midlton?
Comments