Škorpija

Škorpije su u zodijaku poznate po tome što su misteriozne. Ipak, istina je da Škorpije vrlo izbirljive kome će se otvoriti, a kome ne. Škorpijama vlada voda, emotivnija strana Marsa, Škorpije žele emotivnu duboku emotivnu povezanost i to je deo razloga zašto se tako dobro slažu sa psima.

Ovan je znatno ekstrovertniji znak od Škorpije, dok se Škorpijama sviđa to što psi daju bezuslovnu ljubav i vernost. Ovaj znak teško pruža poverenje, a sigurni su da ih psi nikad neće odati.

Kada se povučena Škorpija združi sa svojim najboljim prijateljom, postaje avanturista, baca frizbi, penje se na vrhove planina, priča sa drugim vlasnicima pasa koje sreće prilikom šetnje.

Blizanci

Jednako kao i Ovnovi, Blizanci imaju višak energije koji često nemaju kako da potroše, a kako bolje utrošiti svu tu energiju nego da usvoje štene za kojim će konstantno trčkarati?

Ljubimci zahtevaju odgovornost i da o njima brinemo na najbolji mogući način. Šesta kuća Blizanaca se nalazi u znaku Škorpija, što znači da Blizanci vole posebnu pažnju da posvećuju nezi. Blizanci jesu druželjubiv i socijalan znak, ali i vole da se okrenu sebi i svojim potrebama, svom unutrašnjem svetu. A u tom svom emotivnom delu imaju mesta za svega nekoliko bitnih osoba… i psa.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments