Vreme koje posvećuješ sebi je zapravo jedna od najboljih i najkorisnijih investicija. Samopouzdanje se gradi godinama, kreće iznutra, ali je njegov završni finiš upravo onaj sjaj koji na nama primećuje baš svaka osoba koja nas sretne na ulici. Sijaš onda kada si srećna zbog sitnica, onda kada si ganuta nekim gestom, kada si zaljubljena, kada voliš, kada si zadovoljna svojim izgledom, kada se dobro osećaš i bez šminke i kada je tvoja koža negovana i hidrirana.

Zbog čega je hidratacija zapravo važna? 

Beauty rutina je vrlo korisna kada je pravilna, a hidratacija kože je osnova pravilne nege. Hidratacija poboljšava kvalitet i izgled naše kože, a takođe je ključna u usporavanju procesa starenja kože. Nebrojano mnogo proizvoda nam se nameće svakog dana. Izabrati one adekvatne postaje polako, ali sigurno ozbiljna “filozofija”. U potrazi za idealnim proizvodom za hidrataciju otkrili smo Uriage esenciju i testirali smo je za vas!

119769506 418959392408726 356837341242648766 o Ovaj beauty proizvod za hidrataciju je sve što nedostaje u tvojoj rutini nege

Sve što treba da znaš o Uriage esenciji

URIAGE esencija se fokusira na negu kože prebioticima. Prebiotici su složeni šećeri prisutni u voću i povrću koji hrane probiotske kulture na koži i omogućavaju im da uravnoteže floru kože. 

Ovaj jedinstveni proizvod sastoji se iz minimalističke formule koja uključuje URIAGE izotoničnu termalnu vodu koja sadrži visoku koncentraciju Ca i Mg glukonata, kao i aquaxil i prebiotik Inulin. Ukoliko vam to zvuči komplikovano, važno je da znate samo ovo – kombinacija ovih sastojaka zaslužna je za povratak jedrine koži i jačanje njene barijere

Zanimljivo je i da ovaj proizvod sadrži ekstrakt biljke albicije. U pitanju je persijsko svileno drvo, koje u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom čini vašu kožu jedrom i blistavom, odnosno,  doprinosi “glow up” efektu. 

Kakvi su naši utisci nakon testiranja ovog noviteta?

Već posle nekoliko dana korišćenja počeli smo da primećujemo rezultate: URIAGE esencija hidrira, obnavlja, daje jedrinu i blistavost koži, jača je i umiruje. Najvažnije – URIAGE esencija za hidrataciju kože je odgovarala svakoj od nas iz WANNABE redakcije, bez obzira na tip kože, čak i kada je u pitanju problematičnija koža sklona nepravilnostima.

119816831 418959462408719 876791104281544504 o Ovaj beauty proizvod za hidrataciju je sve što nedostaje u tvojoj rutini nege

WANNABE BEAUTY TIP: kako da koristiš URIAGE esenciju?

Najbolje rezultate ćete postići ako esenciju nanosite na čisto lice, svakog jutra i večeri, u manjim količinama od oko tri do četiri kapi, kružnim pokretima ka spolja. Ona se nanosi lako i brzo, pogodna je za sve tipove kože, a ujedno našoj koži daje nežan baršunasti osećaj.  Inače, esencija je proizvod sa najvećim stepenom hidratacije u EAU Thermale liniji.  Ukoliko je koristite redovno, pokazaće dugotrajne efekte, a vaša koža će vam sigurno biti zahvalna. Idealna je kao “podloga” na licu, pre nanošenja šminke, jer je njena tekstura veoma lagana, pa je koža brzo upija. 

Ako vas zanimaju i ostali Uriage proizvodi, sve informacije i novitete možete naći na Uriage Srbija Facebook i Uriage Instagram stranici.

Comments