Žene koje su poznate širom sveta uvek izazivaju veliku pažnju u javnosti, jer se prati svaki njihov korak. Sve je bitno. Kako nešto kažu, kako nešto saopšte javnosti, kako se ponašaju prema “običnom” svetu, te kako se stilizuju i pojavljuju pred narodom sveta. Dokaz da je sve to tako su brojne princeze, žene plemićkog roda i visokih titula, ali i po neke glumice i pripadnice sveta šoubiznisa koje su poštovanje zaradile svojim vrednim radom i jakim naporima. Ali nas ipak zanimaju danas njihove odevne kombinacije, u kojima smo primetili dosta sličnosti, a posebno se javlja ta da skoro sve moćne žene u svetu svoje kombinacije upotpunjuju jednim komadom nakita, minđušama.

Kejt Midlton

Iako većinom koristi ovaj komad nakita za svečanija pojavljivanja, poput balova i nekih zvaničnih prijema, Kejt njih koristi i kako bi upotpunila svoje svakodnevne kombinacije, poput ove kada je bila u poseti Indiji i kada je bila sasvim ležerno obučena.

kejt Ovaj komad nakita vole da nose sve jake i moćne žene sveta

Mišel Obama

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država je imala zaista mnogo različitih pojavljivanja, od nekih jarkih boja, cvetnih i drugih dezena, svedenih autfita, klasičnih kombinacija, ali ih je sve upotpunjavala statement minđušama koje su uglavnom u obliku kapljica koje se nadovezuju jedna na drugu.

obama Ovaj komad nakita vole da nose sve jake i moćne žene sveta
Comments