Kada je reč o izboru pudera za lice koji će biti postojan, kvalitetan i koji će savršeno odgovarati baš tvojoj boji kože, verujemo da ti šminka koja je dostupna u svim drogerijama – te je samim tim i pristupačnija – nije primarno mesto za shopping. Međutim, mnogi makeup umetnici, manekenke, glumice i druge poznate dame, zapravo baš ove beauty stvarčice biraju za sebe, te zašto onda mi ne bismo pratile njihov primer?

Možda misliš da je to zato što je, bilo da imaš svetao ili taman ten, maltene nemoguće pronaći nijansu koja će ti odgovarati, jer su puderi iz drogerija uglavnom dostupni u svega nekoliko tonova? Ili zato što je crvenilo, fleke, ožiljke od akni i druge nepravilnosti na koži teško prikriti formulama koje nisu dovoljno kvalitetne?

Puderi sa  e1528891882853 Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji   a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

Tu smo da ti kažemo da su se vremena promenila! Zamišljen da učini da tvoj ten izgleda kao da si ga “editovala” koristeći sve svoje omiljene Instagram filtere, a da pritom ne čini da tvoje lice izgleda kao da nosiš “masku”, L’oreal Paris True Match tečni puder ima nežnu teksturu, srednju pokrivnu moć, koja može lepo da se nadogradi, a istovremeno i omogućava da tvoj ten bude ujednačen. Lako se nanosi i još lakše blenda (isprobali smo!), a dodatno je značajan tokom letnjih dana, jer sadrži SPF 17 zaštitni faktor.

Ipak, ono što True Match pudere zaista izdvaja od drugih, i što čini da ga koriste i dame koje su redovno ispred kamera – Danijela Dimitrovska, model i vlasnica modne agencije, Stella Karl Ćosić, executive coach, i glumica Lena Bogdanović, jeste činjenica da je ovaj puder od sada dostupan u 12 različitih nijansi, tako da napokon svaka žena može da pronađe pravu nijansu za sebe.

Comments