Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Sećamo se vremena kada je moda bila sve samo ne minimalizam. Jake boje, istaknute teksture, sve što sija, ogromno i upečatljivo. I to je ono što i dalje viđamo, međutim, sve više brendova okreće se minimalizmu. I to je jedna od maksima kojoj težimo već neko vreme i već nekoliko godina. I minimalizam ne podrazumeva samo crne i bele boje, već uključuje širok spektar boja. Minimalizam nije samo u bojama, mnogo je širi pojam od toga kada je moda u pitanju. Nekada i prilično jaka boja može da bude odraz minimalizma, ako dizajn prati taj pravac. 

U potrazi za minimalističkim detaljima i stajlinzima, okrećemo se devedesetim godinama. Mnogo toga smo “povukli” u naše doba iz ovih godina i verovatno ćemo još mnogo toga. Oživeli smo trendove, za koje smo mislili da su davno ostali tamo negde zapečaćeni. I to smo naravno vrlo pažljvo birali kada je ovaj period u pitanju, jer daleko da su ove godine bile u znaku minimalizma. Međutim, ono najbolje, prisvojili smo.

Brojni brendovi već pripremaju svoje kolekcije u ovom stilu, odnosno samo nastavljaju tamo gde su stali. Pravi predstavnik minimimalizma i devedesetih ukomponovanih u jednu formu je Bottega Veneta, a zatim slede i The Row, Prada, Gabriela Hearst, Loewe. 

Međutim, ne moraš da čekaš da ovi svetski poznati luksuzni brendovi izbace svoje nove komade, već možeš inspiraciju i da pronađeš, ukoliko se samo malo osvrneš na te famozne devedesete.

Pre svega, ono što moraš da imaš ove sezone u svom garderoberu jeste bela oversized košulja. To je ono što ćeš moći da kombinuješ i tokom hladnijih, ali i tokom onih mnogo toplijih dana, kojima se radujemo i koje sa nestrpljenjem očekujemo. Julia Roberts i dan-danas u ovom izdanju izgleda upečatljivo i sexy, a priznaćeš da je ovo prilično minimalistički kada je stajling u pitanju.

View this post on Instagram

#juliaroberts

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Ako nemaš svoju belu oversized košulju, možeš da uzmeš i njegovu. Ovo je definitivno najomiljenija muška stvar, koju želi svaka devojka da nosi, ujutru kada se probudi ili uveče pred spavanje. Ovu košulju možeš da iskoristiš i kada želiš da upotpuniš svoj stajling. Dakle, možeš je nositi kada su kežual varijante u pitanju, ali i kada želiš da budeš malo elegantnija. I što je najvažnije – ne moraš mnogo da razmišljaš u vezi sa sklapanjem. Ovo je najjednostavnija moguća varijanta!

Editors choice