Čak i uz uloženi trud, teško je ignorisati novonastalu (ili bolje rečeno ponovo nađenu) ljubav između sveta mode i svega što se tiče ’70-tih: senf žutom bojom, okruglim naočarama za sunce, farmerkama “zvoncarama”, kao i haljinama i bluzama od šifona!

Ipak, to ne znači da sve što obučeš mora biti prenaglašeno i upadljivo! Šta više, jedan od najvećih trendova sezone je zapravo vrlo romantičan i interesantan, te uz bilo koje odevne komade da ga poneseš – dobićeš čistu desetku za stil! Radi se o bluzi za širokim, “zvoncara” rukavima. 

MaxCo 1 1 Ovaj suptilni detalj na bluzama podiže svaki autfit na viši nivo! I mi ga obožavamo!

Viđena na modnim pistama od Milana, preko Pariza, Londona i Njujorka, jasno je zašto i ti moraš da nabaviš ovakvu bluzu za proleće! Dobra vest je da je zaista nije teško uklopiti uz druge odevne komade koje već imaš, pošto se odlično slaže kako uz skinny džins, tako i uz džins sa visokim strukom, kratke suknje i šortseve. Dodaj na sve to i par efektnih mokasina i bićeš spremna za svaki tip dnevnog izlaska!

Ovako smo mi stilizovali ovakav model bluze iz Max&Co:

Kako je ovakva bluza već sama po sebi široka, izbalansiraj je sa užim odevnim komadima. Mi smo je baš zato stilizovali uz šorts, koji opet nije “zalepljen” uz nogu.

MaxCo 2 1 Ovaj suptilni detalj na bluzama podiže svaki autfit na viši nivo! I mi ga obožavamo!

’70-te su bile poznate kao godine slobode – i dugih, puštenih kosa. Zato koje god dužine da je tvoja kosa, uvij je u blage talase.

MaxCo 3 Ovaj suptilni detalj na bluzama podiže svaki autfit na viši nivo! I mi ga obožavamo!

Naravno, drugi detalji su takođe bitni! Kako bi bluza ipak bila najefektniji detalj na tebi upari je sa jednostavnom torbom koja na sebi ima suptilan detalj u vidu kićanki. Ovaj model dostupan je u Max&Co.

MaxCo 4 1 Ovaj suptilni detalj na bluzama podiže svaki autfit na viši nivo! I mi ga obožavamo!

Isto važi i za obuću! Za šetnju gradom ili parkom, dovoljno je da izabereš mokasine u kojima će ti biti udobno, a koje su vrlo trendi!

MaxCo 5 1 Ovaj suptilni detalj na bluzama podiže svaki autfit na viši nivo! I mi ga obožavamo!

Ukoliko ti se dopao naš predlog i želiš da imaš neki (ili sve) od ovih komada, onda nikako ne propusti da posetiš Max&Co prodavnicu na Obilićevom vencu 26, u Beogradu!

I naravno, ne zaboravi da lajkuješ Facebook page svog novog omiljenog brenda i Instagram profil.

Total look: Max&Co
Model: Irena Petrović
Foto: Vesna Kojić
Stilista: Aleksandra Zec
Šminka: Nadica Lekić

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments