Nova sezona sa sobom donosi raznovrsne predstavnike aktuelnih trendova, neki od njih se izrazito istaknu i zažive duže od drugih kao što je to bila čoker ogrlica koju si nosila (ili makar probala). Kako god, morala si da primetiš masu devojaka sa uskom trakom ili lančićem oko vrata, što je zaista izgledalo fenomenalno i evidentno je da ženska populacija nije mogla da joj odoli. Međutim, takvi aksesoari nisu dugovečni i krajnje je vreme da se pojavi njihova zamena.

Možda si jedva dočekala, a možda ti je čoker ogrlica i dalje lepa pa ti je žao što joj je „istekao rok trajanja“, ali odloži ih do daljnjeg jer će se vratiti kad – tad. Došao je red na novi trend aksesoar, a to je nanogica. Dakle, sa ukrašavanja vrata prelaziš na ukrašavanje članaka. Razumemo ako si pomislila da je to nekako više letnji detalj, s obzirom da tada nosimo otvoreniju obuću , ali sasvim je prisutno i u toku hladnijeg perioda. Pronašli smo nekoliko trendseterki koje su već prošetale svoje omiljene nanogice koje mogu da ti posluže kao primer u odabiru one koja ti se najviše dopada. Pogledaj, pronađi takvu i budi i ti jedna od njih!

Diskretna srebrna ili zlatna nanogica

Vrlo dopadljiva, slatka i umerena. Ukras koji nije upadljiv, ali je ipak primetan i potpuno se uklapa uz svaki stil. Možeš da je nosiš na patike, sandale, cipele, u svakoj prilici, baš poput omiljene narukvice ili lančića koji su neutralni i pristaju uz razne autfite.

nanogica 1 Ovaj trend će sasvim zameniti čoker ogrlice
Comments