Konačno je došao i taj petak i ne, ova subota nije radna! Imaš čitav vikend na raspolaganju da uradiš sve one stvari koje nisi mogla tokom radne nedelje! Naravno da pre svega razmišljaš o spavanju do podne i leškarenju uz neki dobar film ili knjigu, ali pored toga imaš još mnogo vremena koje možeš pametno iskoristiti.

Odvoji neko vreme za večeru ili izlazak sa društvom, izgvoji vreme za partnera, malo i za porodicu, ali nikako nemoj da zaboraviš na sebe! Tokom nedelje teško da imaš vremena da se posvetiš svim tim tretmanima za tvoje lice, kosu, nokte… E pa, vikend je idealno vreme za to. Evo šta sve dobro za sebe možeš uraditi već ovog vikenda!

Ovaj vikend posveti samo sebi Ovaj vikend posveti samo sebi!

Manikir i pedikir

Potopi stopala u svoju omiljenu so, posveti se zanokticama i turpijanju, nalakiraj svoju omiljenu boju laka i bićeš mirna cele nedelje!

Maska za lice

Dok čekaš da ti se osuši lak na noktima, savršeno je vreme da držiš i masku na licu! Pojavile su ti se bubuljice, stavi tu masku za čišćenje lica! Koža ti je suva? Nanesi hidratantnu ili hranljivu masku i isperi kada ti se nokti osuše.

Comments