Da li ste i vi jedna od onih devojaka koje bi mogle da nose crno svaki dan i u svakoj prilici? Da, da i mi smo. Upravo zato, istražile smo nekoliko načina na koje možemo “osvežiti” naše crne stajlinge, kako bismo ih učinile inovativnim i manje monotonim – a i dalje uživale u njima. Kompletno crni autfiti jesu klasika i jesu prigodni za skoro svaku priliku, ali važno je da izbegnemo ponavljanja i to da sa strane izgleda kao da smo svaki dan u jednim te istim stvarima. A verujte nam, crna može biti mnogo više nego što biste možda pomislili, i crna može da bude atraktivna, sexy, mračna ili minimalistička – sve u zavisnosti od toga kako uklopite autfit. Evo nekoliko naših primera kako da crne stajlinge učinite zanimljivijim.

Kombinujte materijale različitih tekstura i detalje u vidu kaiša

Kada nosite više različitih crnih odevnih komada, važno je da se fokusirate na njihove teksture i tip materijala, pa čak i “boju” – iako crna zvanično nije boja. Mada, svi vrlo dobro znamo da sve crne nisu iste, makar u odevanju.  Dakle, mat crnu rolku koja može biti izbledela možete uklopiti uz sjajno crni kombinezon sa dobrim odsjajem, od (eko) kože, na primer, a kompletan look zatim zaokružiti sa crnim, mat kožnim čizmama. Ova igra materijala već je dovoljna da osveži vaš stajling, a kada na njega još dodate suptilan detalj u vidu zlatne kopče na kaišu ili naočara – vaš autfit biće pun pogodak.

Srebrni detalji u vidu kaiša ili velikog lanca na torbi

Još jedan način na koji možete unaprediti u potpunosti crni stajlig je da mu dodate efektne, srebrne ili metalik detalje. Oni se mogu provući kroz autfit u vidu srebrne kopče na kaišu, ali isto tako i u vidu atraktivnog i chunky kaiša na crnoj kožnoj torbi koju ćete poneti uz njega. Srebro i crno se odlično slažu jedno uz drugo, i sa ovom kombinacijom ne možete pogrešiti – naročito ako ste se uputili na neku elegantnu priliku ili svečanije dešavanje. Naravno, ne morate se odlučiti samo za kaiš, ili samo za lanac na torbi – oba istovremeno su apsolutno dozvoljena!

Efektan nakit razbija monotoniju

Klasičnu crnu haljinu takođe možete “razbiti” efektnim nakitom, a već smo pisali o tome da će raznovrstan i glomazan nakit biti u trendu u ovoj 2021. godini. Ako se odlučite da monotoniju crnog razbijete atraktivnom ogrlicom, preporučujemo vam i da kosu vežete u nisku punđu, kako bi vam se videlo više kože i kako bi vam samim tim nakit došao do izražaja. Naravno, ne morate se zaustaviti samo na ogrlici, možete na sebe staviti i više njih, ili ih ukombinovati i sa narukvicama.

Comments