Ukoliko volite da uvek budete prve i isprobate sve trendove za koje se predviđa da će obeležiti novu sezonu, evo novog domaćeg zadatka – boje za kosu. U suštini, naravno da ćemo boju za kosu odabrati u skladu sa svim,samo ne sa sa aktuelnim trendovima (ako nam ne stoje, u čemu je poenta), ali dobra stvar je ta što, ako ste recimo plave, možda možete isprobati negu drugu nijansu plave koja je u trendu, bez da previše menjate svoj lični opis. Upravo zato i delimo trendi “zimske” boje za kosu u tri klasične kategorije, a vi same pronađite ono što vam se najviše dopada.

50 nijansi plave

Plava će definitivno biti hit zime, ali, da li ova boja kose uopšte ikada izlazi iz mode? Pa, teško. Ipak, ove zime ćemo imati mnogo više izbora kada je u pitanju prava nijansa, a Kara Delevinj, Blejk Lajvli, Koko Roša, Dženifer Lorens i druge plavokose lepotice vam mogu biti muza, ali i pomoć kada je reč o odabiru prave nijanse plave. U skladu sa ukusom, birajte tople, prirodne nijanse ili one ledene, sa sivim odsjajem, a senčenje kose u više tonova plave takođe može biti “vaša šolja čaja”. Koja plavuša vam se najviše dopada?

plava 1 Ove boje za kosu će biti HIT zime! plava 2 Ove boje za kosu će biti HIT zime! plava 3 Ove boje za kosu će biti HIT zime! plava 4 Ove boje za kosu će biti HIT zime!
Comments