Moramo da priznamo da su u poslednje vreme filmovi kako u Netfloxovoj produkciji tako i oni koje stavljaju na platformu, sve bolji. Dokaz za to je neverovatan broj upravo Netflixovih filmova koji su bili nominovani za Oskara ove godine. Svakog meseca, on nas iznenadi sa kvalitetnim ostvarenjima i pruža nam priliku da ih premijerno pogledamo, a ovo su filmovi koje ćemo gledati u junu.

Fatherhood

Na Dan očeva, 18. juna, na Netflix nam dolazi novi film u kojem ćemo Kevina Harta videti u potpuno novoj ulozi – ulozi posvećenog oca. Film je baziran na memoarima Matta Logelina, novopečenog oca koji je u 72 sata dobio ćerku ali i izgubio ljubav svog života. Kevinu Hartu će se u ovom filmu pridružiti Melody Hurd koja je svoj debi imala u Amazonovoj seriji “Them”. Dok Matt pokušava da pruži ćerki sve što joj je potrebno, on se svakodnevno bori sa tugom i prazninom koja je ostala – ali radi sve što je u njegovoj moći da ga ove emocije ne savladaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

Awake

Gina Rodriguez, koju smo gledali kao tinejdžerku u seriji “Jane the Virgin”, u ovom filmu, pomalo postapokaltičnog žanra, glumi majku koja se sa dvoje dece nađe u “end of the world” scenariju. Kada nestane struje i svet se vrati u doba bez elektonskih uređaja, ljudi takođe otkriju da su izgubili sposobnost da spavaju. Dok se Jill bori da održi sebe i svoju porodicu među populacijom koju je potpuno poremetio nedostatak sna, ona shvata da ključ koji će spasiti celo čovečanstvo zapravo leži u njenoj ćerci, koja jedina i dalje može da spava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Wish Dragon

Ovaj američko-kineski animirani film će biti savršen način da provedete vrelo letnje veče sa svojom porodicom. On nam dolazi 11. juna, i prati mladog studenta Dina koji u starom čajniku pronalazi zmaja koji ima sposobnost da ispunjava želje. On mu pokazuje sve magične mogućnosti koje ostvarenje želja pruža, ali Din je rešen da svoju želju iskoristi tako što će se ponovo spojiti sa najboljom drugaricom iz detinjstva. Predivne boje i humor koji prati svaki animirani film sigurno će vam držati pažnju do poslednjeg minuta.

Comments