Iako se proteklih sezona u ponudi poznatih brendova mogao naći određeni broj ogrtača, ovaj odevni komad će ove sezone biti u centru pažnje, jer je proglašen najatraktivnijim modelom sezone! Bez rukava, u vidu ponča ili marame strukirane kaišem, ogrtači su jedan od najpraktičnijih odevnih komada koji uz sve to izgledaju neverovatno lepo na svakoj dami. Najčešće se nose u slojevitoj varijanti, sa rolkom, košuljom ili tanjim džemperom, a sve zavisi od vremena po kakvom ga nosite. Zanimljivo je da se ovaj odevni komad može nositi i sa suknjama, uz džins, uz kožne pantalone, ali sa njim ujedno morate biti vrlo obazrive, jer ako ga ne iznesete na pravi način možete izgledati krupnije i punije. Srećom, i za to imamo rešenje, te vam danas otkrivamo kako da ove jeseni svoje omiljene ogrtače nosite kao prava dama.

Kratki ogrtač i kratka suknja

Ukoliko vaš izbor ove jeseni bude kratki ogrtač, onda neka i suknja koju ćete uz njega poneti bude kratka. Ponesite uz njih klasičnu košulju, upotpunite svoju odevnu kombinaciju dubokim čizmama, šeširom i tašnom u boji ogrtača i budite uverene da ćete izazvati oduševljenje svih vaših poznanika, ali i prolaznika.

ove jeseni nosite ogrtace kao prava dama 1 Ove jeseni nosite OGRTAČE kao prava dama

Pleteni pončo i zvonarice

Pleteni glomazni pončo je tokom hladnih dana uvek odlična alternativa klasičnim kaputima, a uz sve to on predstavlja i pravu stajliš varijantu. Naš predlog je da se ove jeseni odlučite za zemljane tonove, a da uz svoj omiljeni pončo ponesete i zvoncare nešto tamnije nijanse, jer ćete tako postići neverovatan efekat i pravi damski izgled.

ove jeseni nosite ogrtace kao prava dama 2 Ove jeseni nosite OGRTAČE kao prava dama
Comments