Znamo da je nanošenje ajlajnera muka i za one koji se profesionalno bave šminkanjem. Mnogo puta ćete čuti kako se i šminkeri koji godinama šminkaju žale da im nanošenje ajlajnera nikada nije prijatno, i uvek moraju biti veoma koncentrisani kada to izvode. Prosto, dobro naneti ajlajner je umetnost. Potrebna je velika preciznost da bi linija bila precizna i bez greške.

Ništa ne može da transformiše vaše oko kao crna linija koja okružuje kapak! Danas ćemo vam pokazati koje to trikove primenjuju u severnoj Koreji, ali i koje tehnike treba da primenite shodno vašim željama.

Ajlajner pomoću olovke

Ovo je jedna od najzastupljenijih tehnika nanošenja ajlajnera i verujem da svako od vas u svom neseseru ima bar jednu olovku, bilo da je crne boje ili možda braon, bronzana, plava, zelena. Sa njima je lako raditi ali ne mogu naneti baš preciznu liniju, osim ukoliko nisu stalno savršeno zarezane. Veoma su zgodne za korišćenje kada hoćete da pravite smokey eyes look. Samo je bitno da obratite pažnju na teksturu olovke koja mora biti mekana, kako ne bi iritirali kapak.

ajlajner min Ove načine nanošenja AJLAJNERA morate da probate!
Comments