Nakon Netflixove “Cinderella” filmske adaptacije  sa pevačicom Camilom Cabello, ove i sledeće godine nas očekuje još novih filmova u kojima će se pojaviti brojne pop zvezde. Iako se njihove pesme vrte na raznim svetskim plejlistama, mnogima je već poznato da su se pojedini muzički izvođači već oprobali na malim i velikim ekranima. U tom pogledu, od navedenih imena na listi prednjači Lady Gaga, koja je bila nominovana za Oskara za ulogu u filmu A Star is Born (2018). Gaga se pojavila i u TV seriji American Horror Story gde je dobila Zlatnog globusa za svoj portret krvožedne vampirice-baronice. Iako se prvenstveno bave muzikom, ovi talentovani umetnici ne planiraju da odustanu od glume, a evo gde ćemo ih uskoro gledati…

Lady Gaga – House of Gucci

Prošlo je samo tri godine otkako se Gaga pojavila u popularnom rimejku A Star is Born, gde je dobila Oskara i dva Gremija za najbolju originalnu pesmu Shallow. Gaga je nakon toga objavila studijski album Chromatica, ali je i potpisala ugovor kako bi se pojavila u predstojećem filmu House of Gucci, zasnovanom na romanu Sare Gay Forden. Film će fokus usmeriti na događaje koje su doveli do ubistva modnog magula Maurizija Guccija (Adam Driver), koje je organizovala njegova bivša žena Patrizia Reggiani (Gaga). Ostvarenje će se baviti i suđenjem nakon ubistva. Bioskopska premijera filma Ridleyja Scotta zakazana je za 24. novembar 2021. godine.

Harry Styles – Dont Worry Darling i My Policeman

Pop pevač se već oprobao kao glumac u maloj ulozi u Dunkirk, ratnom filmu Christophera Nolana. U toku pandemije, Styles je odlučio da se priključi ekipi čak dva filma. Zamenio je Shiju LaBeoufa u Dont Worry Darling, trileru Olivije Wilde smeštenom u utopijsko društvo 50-ih, a igraće Jacka, Aliceinog (Florence Pugh) šarmantnog i misterioznog supruga sa “mračnom tajnom”. Snimanje je završeno u februaru ove godine, pa je izvesno da će datum premijere uskoro biti objavljen. Pored ovoga, Harry je dobio glavnu ulogu u My Policeman, u produkciji Amazon Prime. Takođe smešten u pedesete, drama je centrirana oko ljubavnog trougla između policajca Toma i njegove dve simpatije – Marion (Emma Corrin) i Patricka (David Dawson). Snimanje se završilo u junu, pa je izvesno da ćemo ga pogledati sledeće godine.

Dua Lipa – Argylle

Britanska pevačica je 2017. godine ostvarila međunarodni uspeh sa numerama Be the One i New Rules, a uskoro ćemo je videti i u njenom holivudskom debiju Argylle, trileru Matthewa Vaughna. Još uvek se ništa ne zna po pitanju radnje, ali će nam predstojeći istoimeni roman Ellie Conway, na kom je film zasnovan, pružiti uvid u sveukupnu fabulu. Pored Due, u ostvarenju igraju i Henry Cavill, Catherine OHara, Sam Rockwell, John Cena, Bryce Dallas Howard i Samuel L. Jackson.

Comments