Kada ugrabite haljinu direktno sa modne piste logično je da poželite i da odmah svi toga postanu svesni.

Tako su i mnoge poznate dame brže – bolje “dograbile” modele iz upravo predstavljenih jesenjih kolekcija iako je tek proleće. To su upravo u radile i Lejdi Gaga, Bri Larson, Dajan Kruger za ovu sezonu dodela nagrada. Ne samo da su krojevi ovih toaleta seksi i upadljivi, već je jako važna i činjenica da je sve to apsolutno novo, takoreći tek otpakovano. Ovo možemo nazvati i impresivnim potezom ovih dama, koje nisu prepustile slučaju svoje sledeće pojavljivanje već su tačno znale kako da privuku pažnju na pravi način.

Ali one nisu jedine koje su učinile ovakav potez. Ni Kendal Džener nije odolela da odmah ponese modele iz nove kolekcije Balmain, kao ni Elizabet Olsen, Gvinet Paltrou, Bela Hadid i mnoge druge koje smo uspeli da zapazimo.

Bez obzira na to što je proleće tek stiglo, poznate dame odlično izgledaju u odeći predstavljenoj za jesen i ko uopšte može da ih ubedi da to nije kreirano za momentalno nošenje. I ko će uopšte da čeka do jeseni kako bi nosio ove fantastične komade?!

Lejdi Gaga se odlučila sa kreaciju Saint Laurent jesen/zima 2016. Kako bi upotpunila svoj stajling ona je odabrala cipele sa enormno velikom platformom i štiklom, što uostalom i liči na nju. Da je izabrala bilo koje druge cipele pitali bismo se da li je sve u redu sa Gagom.

Gaga Ove poznate dame sa lakoćom nose odeću iz JESENJE kolekcije

Elizabet Olsen nosi haljinu Roland Mouret i uživa u pogledima dok šeta ulicom. Haljina je toliko simpatična i nosiva u svim prilikama tako da Elizabet nije gubila dragoceno vreme već se brzo odlučila da komade iz predstojeće kolekcije već pokaže na sebi, a i sve je lakše da se dokumentuje kada su paparaci tu.

Elizabet Olsen Ove poznate dame sa lakoćom nose odeću iz JESENJE kolekcije

Bri Larson nije odolela fantastičnoj haljini koju potpisuje Rodarte za jesen 2016. Zanimljiva haljina od čipke, veza i sjajnih detalja prati liniju tela i tako ističe obline lepe Bri. Ona je svoj izgled upotpunila elegantnim i jednostavnim crnim sandalama sa kaišićem oko članka. Za razliku od manekenke sa piste, Bri se odlučila za svedeniji nakit i pokupljenu kosu u punđu.

Bri Larson Ove poznate dame sa lakoćom nose odeću iz JESENJE kolekcije
Comments