Kada pomislite na lepe, pune, senzualne usne, ako odmah ne pomislite na Anđelinu Džoli, onda sigurno pomislite na Kajli Džener. Ipak, setite se samo (ako ste bile toliko dokone da se bavite njenim likom i delom, Kajlinim, a ne Anđelininim) da poznata članica “klana” Kardašijan-Džener nije oduvek imala čime da se pohvali. Čak, ona i danas otovreno govori da joj je potrebno čak 40 minuta (da, če-tr-de-se-t mi-nu-ta) da svoje usne našminka i učini ih savršenim. Ha, ovim poznatim lepoticama ovo nikako nije potrebno jer one već imaju savršene usne, sa ili bez karmina i iscrtavanja. Pogledajte na koga to sve Kajli može da bude ljubomorna!

Za Dženifer Hadson, kao i druge tamnopute žene, nije ni čudo što ima savršene, pune usne, jer, njima to “dođe” prirodno. Ukoliko i same imate ovakve usne, karmin vam doslovno nije ni potreban, malo sjaja je sasvim dovoljno da pokažete ono što imate.

Jennifer Hudson Ove poznate lepotice imaju NAJLEPŠE usne

I En Hatavej je jedna od prirodnih lepotica Holivuda, a osim prelepim krupnim očima, ova glumica se svakako može pohvaliti i “sočnim” usnama na kojim bi joj svaka devojka pozavidela. Zamislite tek nju kada namaže crveni karmin! Zanosno, zar ne?

Anne Hathaway Ove poznate lepotice imaju NAJLEPŠE usne

Adrijana Lima je, ako pitate bilo kog muškarca, apsolutno zanosna koji god njen “deo” da gledate. Usne? Takođe zanosne. Pa, Kajli, šta kažeš na ovo?!

Adriana Lima Ove poznate lepotice imaju NAJLEPŠE usne

Ako kao ideal lepote navodite prirodnu plavušu, krupnih svetlih očiju i punih usana, onda Amanda Sejfrid definitivno ispunjava sve te uslove. A kombinacija zelenih očiju i upečatljivog, crvenog karmina nikada nije pogrešna.

Amanda Seyfried Ove poznate lepotice imaju NAJLEPŠE usne
Comments