Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Za prave ljubitelje mode dolazi jedan od najzanimljivijih perioda u godini – “sezona” Nedelja mode. Na redu je Njujork, glavna i još uvek neprikosnovena prestonica mode, a revije brendova Alexander McQueen, Valentino i Chanel učinile su početak ovog prestižnog modnog događaja – veličanstvenim!

Alexander McQueen

Ako volite raskoš, luksuz i eleganciju sa dozom romantike, ženstvenosti i lepršavosti, sigurno će vas oduševiti kreacije koje je predstavio čuveni londonski dizajner. On je osmislio fantastičnu liniju haljina koje bi u svakoj devojci probudile kraljicu stila i samouverenosti. Pažljivo odabrani detalji, što simpatični i “girly”, što elegantni i raskošni, čine njegove kreacije zaista neponovljivim, kao i svaki put do sada. Vez, čipka i štras, crna i nude nijanse obeležile su ovu kolekciju, a osim haljina, Alexander McQueen je predstavio i liniju kaputa koji su nešto što će svaka devojka poželeti ove zime. Nimalo obični, a sa originalnim detaljima, vaš zimski look učiniće jako smelim i atraktivnim.

alexander mcqueen 2 Ove revije su obeležile početak Nedelje mode u Njujorku alexander mcqueen 4 Ove revije su obeležile početak Nedelje mode u Njujorku alexander mcqueen 3 Ove revije su obeležile početak Nedelje mode u Njujorku alexander mcqueen 1 Ove revije su obeležile početak Nedelje mode u Njujorku

Editors choice