Sigurni smo da ste ovog meseca uživali u gledanju hit serije “Emily in Paris” koja vas je sprovela kroz grad ljubavi, a s obzirom na to da putovanja i dalje nisu moguća, i zasigurno neće biti još neko vreme, da li postoji bolji način da pođete na put oko sveta od gledanja serija? Ovo su neke od naših omiljenih serija koje, osim zanimljive radnje, nude i bajkovite pejzaže brojnih gradova širom sveta.

Downton Abbey

Intrigantna drama smeštena na početku dvadesetog veka, prikovaće vas za stolicu neočekivanim zapletima. Zahvaljujući skupoj i kvalitetnoj produkciji, serija vas kroz svih 6 sezona vodi u obilazak drevnih engleskih dvoraca i autentičnih arhitektonskih objekata u Yorkshireu, Oxfordshireu, Northumberlandu i brojnim drugim delovima Engleske.

Salt Fat Acid Heat

Salt Fat Acid Heat je serija koja će vam poboljšati raspoloženje već nakon prvog minuta. Priča prati Samin Nosrat, kuvaricu i spisateljicu gastronomskih pitanja koja se otisnula na put oko sveta kako bi saznala odgovor na pitanje – šta je to što hranu čini ukusnom? Tokom svoje avanture Samin će nas sprovesti kroz više gradova Sjedinjenih Američkih Država, Italije, Meksika i Japana, otkrivajući nam njihove kulturne tajne.

Big Little Lies

Smeštena u Monterey u Kaliforniji, ova serija će vas naterati da sate provedete na sajtovim agencija za nekretnine u ovom predelu, tražeći svoj dom iz snova. Priča vam je verovatno već dobro poznata, a osim savršene prirode ovog predela uživaćete u glumi Reese Witherspoon, Meryl Streep i Nicole Kidman.

Comments