10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Proleće je napokon stiglo, sada ne samo kalendarski već i stvarno. Meteorolozi najavljuju visoke temperature narednih dana a vi se pitate šta da obučete i kako da odjednom zamenite kapute za majice.

E zato mi imamo odličan predlog za vas koji će vas spasiti ovakvih muka i temperaturnih šokova kada iz zime odmah pređemo u leto. Ipak, ne bi trebalo naglo menjati garderobu koju sada nosite za letnju, jer će jutra i večeri ipak biti hladnije. Baš iz tih razloga ove sezone stiže nam odevni komad kome će svaka žena teško odoleti. I to iz više razloga.

Plavo5 Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Za početak otkrivamo da se radi o dugim prslucima od različitih materijala. Ovaj model biće idealno rešenje za sve vaše modne nedoumice u toplim prolećnim danima i hladnim noćima. Model kaputa ili sakoa bez rukava pored toga što predstavlja veliki trend ovog proleća, stilski je prilagođen svakoj prilici i plus tu je kada vam zatreba nešto da vas zagreje u večernjim satima.

Kroj i forma dugih prsluka je uglavnom sličan ali širok dijapazon materijala daje vam tu slobodu da ih birate i nosite od jutra do mraka, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Sesir4 Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Krojevi su takvi da je to uglavnom forma sakoa bez rukava, a on može biti strukiran ili da ležerno pada uz vaše telo. Postoje i oni koji više liče na mantile bez rukava, sa kaišem koji možete da vežete oko struka ili da jednostavno pustite da pada. Što se materijala tiče tu postoji veća raznovrsnost i u prilici ste da birate one deblje od štofa sa postavom koji izgledaju kao pravi zimski kaput ali bez rukava, do tanjih materijala nalik sakou, ali i onih od trikotaže za prave prolećne dane.

Crveno5 Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Editors choice