Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Proleće je napokon stiglo, sada ne samo kalendarski već i stvarno. Meteorolozi najavljuju visoke temperature narednih dana a vi se pitate šta da obučete i kako da odjednom zamenite kapute za majice.

E zato mi imamo odličan predlog za vas koji će vas spasiti ovakvih muka i temperaturnih šokova kada iz zime odmah pređemo u leto. Ipak, ne bi trebalo naglo menjati garderobu koju sada nosite za letnju, jer će jutra i večeri ipak biti hladnije. Baš iz tih razloga ove sezone stiže nam odevni komad kome će svaka žena teško odoleti. I to iz više razloga.

Plavo5 Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Za početak otkrivamo da se radi o dugim prslucima od različitih materijala. Ovaj model biće idealno rešenje za sve vaše modne nedoumice u toplim prolećnim danima i hladnim noćima. Model kaputa ili sakoa bez rukava pored toga što predstavlja veliki trend ovog proleća, stilski je prilagođen svakoj prilici i plus tu je kada vam zatreba nešto da vas zagreje u večernjim satima.

Kroj i forma dugih prsluka je uglavnom sličan ali širok dijapazon materijala daje vam tu slobodu da ih birate i nosite od jutra do mraka, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Sesir4 Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Krojevi su takvi da je to uglavnom forma sakoa bez rukava, a on može biti strukiran ili da ležerno pada uz vaše telo. Postoje i oni koji više liče na mantile bez rukava, sa kaišem koji možete da vežete oko struka ili da jednostavno pustite da pada. Što se materijala tiče tu postoji veća raznovrsnost i u prilici ste da birate one deblje od štofa sa postavom koji izgledaju kao pravi zimski kaput ali bez rukava, do tanjih materijala nalik sakou, ali i onih od trikotaže za prave prolećne dane.

Crveno5 Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Editors choice