Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

1/2

Proleće je napokon stiglo, sada ne samo kalendarski već i stvarno. Meteorolozi najavljuju visoke temperature narednih dana a vi se pitate šta da obučete i kako da odjednom zamenite kapute za majice.

E zato mi imamo odličan predlog za vas koji će vas spasiti ovakvih muka i temperaturnih šokova kada iz zime odmah pređemo u leto. Ipak, ne bi trebalo naglo menjati garderobu koju sada nosite za letnju, jer će jutra i večeri ipak biti hladnije. Baš iz tih razloga ove sezone stiže nam odevni komad kome će svaka žena teško odoleti. I to iz više razloga.

Plavo5 Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Za početak otkrivamo da se radi o dugim prslucima od različitih materijala. Ovaj model biće idealno rešenje za sve vaše modne nedoumice u toplim prolećnim danima i hladnim noćima. Model kaputa ili sakoa bez rukava pored toga što predstavlja veliki trend ovog proleća, stilski je prilagođen svakoj prilici i plus tu je kada vam zatreba nešto da vas zagreje u večernjim satima.

Kroj i forma dugih prsluka je uglavnom sličan ali širok dijapazon materijala daje vam tu slobodu da ih birate i nosite od jutra do mraka, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Sesir4 Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Krojevi su takvi da je to uglavnom forma sakoa bez rukava, a on može biti strukiran ili da ležerno pada uz vaše telo. Postoje i oni koji više liče na mantile bez rukava, sa kaišem koji možete da vežete oko struka ili da jednostavno pustite da pada. Što se materijala tiče tu postoji veća raznovrsnost i u prilici ste da birate one deblje od štofa sa postavom koji izgledaju kao pravi zimski kaput ali bez rukava, do tanjih materijala nalik sakou, ali i onih od trikotaže za prave prolećne dane.

Crveno5 Ove sezone nosićemo DUGE prsluke

Editors choice