Košulja i muške pantalone

Praktičan i komforan način da nosite oversize košulju ove jeseni je da je uklopite uz takođe udobne, široke boyfriend pantalone (koje zaista možete pozajmiti od svoj partnera). Ovo je ultimativni cozy look za jesen, koji je savršen za duge dane u kancelariji, u kojima želite da uživate u maksimalnoj udobnosti. Sa ovom odevnom kombinacijom svaki odlazak na posao lakše će vam pasti, a predlažemo da je uklopite uz elegantne mokasine.

Košulja u efektnoj boji

Košulju možete tokom toplijih jesenjih dana nositi i umesto jakne, a u tom slučaju bilo bi dobro da se odlučite za model u jarkoj, upadljivoj boji, koja će dati novu svežinu svim vašim autfitima uz koje je uklopite. Ipak, imajte na umu da bi ta boja trebalo da bude na tamnijem spektru, kako bi bila praktičnija za nošenje, jer ćete je nositi kao jesenju jaknu. Izbegavajte bele, bež, žute i pastelne nijanse, i držite se tamnijih zelenih, plavih, narandžasto-crvenih ili pink tonova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Košulja u all white autfitu

Naravno, all white autfiti i ove jeseni su, kao i uvek, aktuelni – a možete ih nositi u slojevitom stilu, uz veliku belu košulju. Ovo je bezvremenski način da silizujete belu košulju, i jednostavno prevazilazi svaki modni trend.

Naslovna fotografija: instagram.com/lornaluxe

Jovana Pantić

Comments