Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/3

Zvanično je! Jesen je stigla na našoj strani Zemlje i sada nema povratka. Sve hladniji dani se približavaju, ali nas to ne brine, jer nam upravo ovo godišnje doba sa sobom donosi brojne modne trendove koje će apsolutno svi obožavati, pa je onda lakše prebroditi kišu i sive dane. Neki trendovi se vraćaju, neki novi stvaraju – i u tome nema ničega novog. Ali, trend koji je ponovo tu, i propagira se kao jedan od najpopularnijih ove jeseni čini nas sve veoma srećnima!

Ukoliko voliš business stil, ukoliko voliš nešto formalnije oblačenje, ili komad koji možeš da nosiš i uz neke sasvim opuštene autfite, te tako sve da “začiniš”, onda će ove jeseni oversized sakoi biti tvoj izbor broj jedan! Dovoljno je reći da je ovo komad koji je nekada u ženskoj modi i te kako bio zastupljen, a onda su se na duže vreme “povukli” na korist kratkih sako, no, došlo je vreme da se ponovo ženstvenost i seksepil iskazuju i uz odevne komade koji uopšte ne otkrivaju mnogo, već više puštaju mašti na volju. To se posebno dešava kada se ovaj komad nosi kao haljina, jer je to i te kako moguće, a izgleda savršeno i vrlo atraktivno.

dugi sako jesenji trend 1 Oversized sako: IT komad za jesenju sezonu dugi sako jesenji trend 2 Oversized sako: IT komad za jesenju sezonu dugi sako jesenji trend 3 Oversized sako: IT komad za jesenju sezonu

Editors choice