Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Bez obzira na to da li si imala tu sreću (ili nesreću, kako za koga!) da budeš niska rastom, postoji mnogo načina da vizuelno izdužiš svoju figuru. Neki su manje, neki više efektni, što je donekle i normalno, ali je konačni rezultat uspešan i kod jednih i kod drugih. Međutim, ove trikove ne primenjuju samo niske, već i visoke devojke. I ako se sad verovatno pitaš šta će to njima, razlog leži u tome što neke visoke devojke često variraju sa kilažom, pa im ovi modni trikovi pomažu da vizuelno istanje svoje noge i istaknu svoju figuru. Da te više ne bih držala u neizvesnosti, evo nekoliko trikova i autfita koji će učiniti da tvoje noge izgledaju “wooow” i kada se pogledaš u ogledalu, ali i na fotografijama koje ćeš sigurno objaviti na Instagramu.

Nosi jednobojne autfite

Takozvani monohromatski autfiti vizuelno izdužuju tvoju siluetu, pa ćeš zahvaljujući ovom triku gotovo istog trenutka izgledati mnogo viša nego što jesi. Ovo modno pravilo važi za gotovo svaku boju, ali modni znalci posebno ističu crnu boju kao posebnu, jer ona vizuelno dodatno izdužuje i stanjuje tvoju figuru.

autfiti koji izdužuju figuru 1 Ovi autfiti će učiniti da tvoje noge izgledaju wow

Odlučuj se za kratke jakne

Da li možeš da odrediš gde će se tvoj torzo završavati, a noge počinjati? Ne možeš prirodom, ali zato to možeš odrediti izborom svoje garderobe. S obzirom na to da su jakne često strukirane, biraj modele čiji se krajevi završavaju nešto više od standardnih modela. Uz njih ponesi pantalone sa visokim strukom, jer će kraći model jakne u kombinaciji sa ovim modelom pantalona učiniti da tvoja figura izgleda spektakularno.

autfiti koji izdužuju figuru 2 Ovi autfiti će učiniti da tvoje noge izgledaju wow

Editors choice