Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

U savremenom svetu se stopa razvoda povećava i gotovo četvrtina brakova se raspada čak i pre prve decenije braka. Stručnjaci su utvrdili brojne faktore za razvod braka, a među njima su razlika u godinama – tamo gde je žena makar samo malo starija, procenti verovatnoće razvoda su veliki i sa svakom godinom razlike sve veći. Isto se kreću procenti kada su u pitanju brakovi u kojima je žena obrazovanija od muškarca, a jedan broj razvedenih žena se posle nekog vremena odluči da drugi put stupi u brak. Sarađujući sa statistikom, horoskop nudi gledište iz svog ugla – ovi horoskopski znaci će se lakše i ćešće usuditi da i po drugi put uđu u brak.

Ribe

Romantične Ribe se brzo zaljubljuju, a i nisu sklone da žive u prošlosti – one zaboravljaju bol i stres koji su preživele i verujući u ljubav, lakše se od drugih rešavaju da ponovo stupe u brak. Takođe, bolje od svih ostalih znakova prihvataju decu koju novi partner ima iz prethodnog braka.

Vodolija

Vodolijama brak uopšte i nije važan, da je bilo po njihovom, ne bi se uopšte ni udavale, a ni to što su razvedene, nije nikakva tragedija i ne definiše ih bitno. Tako da, ako sretnu odgovarajućeg partnera, koji želi da stupi u brak, one će opet pristati, bez nekog osećanja da rade nešto mnogo značajno. Vodolijama je važan odnos, a ne papiri i forma. U vezi su veoma brižni i požrtvovani partneri.

Editors choice