U savremenom svetu se stopa razvoda povećava i gotovo četvrtina brakova se raspada čak i pre prve decenije braka. Stručnjaci su utvrdili brojne faktore za razvod braka, a među njima su razlika u godinama – tamo gde je žena makar samo malo starija, procenti verovatnoće razvoda su veliki i sa svakom godinom razlike sve veći. Isto se kreću procenti kada su u pitanju brakovi u kojima je žena obrazovanija od muškarca, a jedan broj razvedenih žena se posle nekog vremena odluči da drugi put stupi u brak. Sarađujući sa statistikom, horoskop nudi gledište iz svog ugla – ovi horoskopski znaci će se lakše i ćešće usuditi da i po drugi put uđu u brak.

Ribe

Romantične Ribe se brzo zaljubljuju, a i nisu sklone da žive u prošlosti – one zaboravljaju bol i stres koji su preživele i verujući u ljubav, lakše se od drugih rešavaju da ponovo stupe u brak. Takođe, bolje od svih ostalih znakova prihvataju decu koju novi partner ima iz prethodnog braka.

Vodolija

Vodolijama brak uopšte i nije važan, da je bilo po njihovom, ne bi se uopšte ni udavale, a ni to što su razvedene, nije nikakva tragedija i ne definiše ih bitno. Tako da, ako sretnu odgovarajućeg partnera, koji želi da stupi u brak, one će opet pristati, bez nekog osećanja da rade nešto mnogo značajno. Vodolijama je važan odnos, a ne papiri i forma. U vezi su veoma brižni i požrtvovani partneri.

Comments