Da vam je neko pre par godina rekao da ćete na društvenim mrežama, ali i na YouTube-u moći da vidite tutorijale za šminkanje muškaraca koji su kreativniji i inovativniji u šminkanju od žena, sigurno mu ne biste verovali, zar ne? Upravo to se dogodilo, te smo ovih dana preplavljeni videima mladih momaka koji su svoju inspiraciju pronašli upravo u jednoj od glavnih zanimacija žena. Moramo im odati priznanje, jer nas redovno ostavljaju bez teksta, a ako do sada niste imali tu mogućnost, evo prilike da vidite kako oni barataju četkicama, sjajevima i karminima.

Bretman Rok

Sigurno ste do sada imali priliku da na Instagramu vidite beskrajno zabavnog Bretmana Roka, ali da li ste znale da od sada njegov rad možete pratiti i na YouTube-u? On je ekspert za konturisanje lica, a u tome je toliko precizan i uspešan, da krajnji rezultat uvek izazove frapantan izraz lica kod svake od nas koja se ne usuđuje ni da odstupi od nekog šablona u šminkanju. Pogledajte kako on to radi!

Arabia Feliks

Kada prvi put ugledate ovog neverovatno muževnog muškarca, ne možete ni da pretpostavite šta sve on radi sa šminkom. Mi ćemo vam reći – stvara neverovatna umetnička dela! Maestralan je u totalnom transformisanju svog lica, a zahvaljujući njegovim korisnim tutorijalima, usvojićete mnoge savete, između ostalog i kako da oblikujete svoje obrve tako da u potpunosti odgovaraju obliku vašeg lica.

Comments