Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Da vam je neko pre par godina rekao da ćete na društvenim mrežama, ali i na YouTube-u moći da vidite tutorijale za šminkanje muškaraca koji su kreativniji i inovativniji u šminkanju od žena, sigurno mu ne biste verovali, zar ne? Upravo to se dogodilo, te smo ovih dana preplavljeni videima mladih momaka koji su svoju inspiraciju pronašli upravo u jednoj od glavnih zanimacija žena. Moramo im odati priznanje, jer nas redovno ostavljaju bez teksta, a ako do sada niste imali tu mogućnost, evo prilike da vidite kako oni barataju četkicama, sjajevima i karminima.

Bretman Rok

Sigurno ste do sada imali priliku da na Instagramu vidite beskrajno zabavnog Bretmana Roka, ali da li ste znale da od sada njegov rad možete pratiti i na YouTube-u? On je ekspert za konturisanje lica, a u tome je toliko precizan i uspešan, da krajnji rezultat uvek izazove frapantan izraz lica kod svake od nas koja se ne usuđuje ni da odstupi od nekog šablona u šminkanju. Pogledajte kako on to radi!

Arabia Feliks

Kada prvi put ugledate ovog neverovatno muževnog muškarca, ne možete ni da pretpostavite šta sve on radi sa šminkom. Mi ćemo vam reći – stvara neverovatna umetnička dela! Maestralan je u totalnom transformisanju svog lica, a zahvaljujući njegovim korisnim tutorijalima, usvojićete mnoge savete, između ostalog i kako da oblikujete svoje obrve tako da u potpunosti odgovaraju obliku vašeg lica.

Editors choice