Traženje inspiracije i ideja za nove autfite nikada nije tako lako, jer šta možete da pronađete što bi vam se svidelo, što bi vas očaralo, a da nije već viđeno. Da li ste onda nekada pomislili da ubacite malo ekscentričnosti u svoj stil?! Lako je doći do ovakvog izgleda, iako na prvi pogled se može učiniti da namenjen poznatim ličnostima, modnim blogerima, ali ne i ostalim devojkama. Međutim, malo drugačijeg, neobičnog izgleda, uvek je dobrodošlo za sve, zbog čega vas i savetujemo kako da u zimskim danima postignete baš takav, pomalo neobičan, ekscentričan stil.

Jednostavan trik i savet glasi da nosite pojas na neočekivan način. Ponesite uz elegantnu košulju pojas koji je napravljen od lanaca, stavite ga preko struka, te će ga naglasiti, a od autfita ćete dobiti nešto sasvim drugačije. Možete iskoristiti i svoju torbicu, koja se nosi preko struka, te je staviti preko haljine, posebno ukoliko je od nekog finijeg materijala, pa će imati višestruku primenu, a pored toga i fantastičan izgled koji je sasvim izvan šablona i svega onoga što se može inače videti, a što je jako učestalo.

ekscentričan stil 1 Ovi zimski autfiti odišu ekscentričnošću koja će te očarati ekscentričan stil 2 Ovi zimski autfiti odišu ekscentričnošću koja će te očarati
Comments