Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Za sada nemamo mnogo od dugog toplog leta, uglavnom doživljavamo temperaturne šokove i razvijamo meteoropatski sindrom – masovno nas boli glava i osećamo nedostatak energije, zbog vremena koje više liči na košmar, nego na leto. Ali zvezde su iznad našeg oblačnog neba i njihov raspored nekim horoskopskim znacima predviđa pravo vrelo ljubavno leto, bez obzira, na meteorologiju. Venera je celog leta u Lavu, a u zavisnosti od toga gde se tebi nalazi Venera, njen položaj će uticati na ljubav ovako i onako – neke veze će pući zbog nedostatka komunikacije, neke će procvetati, a neke nove će početi sa puno strasti i romantike.

Ovan

Od juna do oktobra Venera se kreće kroz kuću prave ljubavi osoba rođenih u znaku Ovna. Biće puno susreta sa zanimljivim ljudima, čak veoma dobrostojećim i popularnim, flertovanja i vrućih nagoveštaja u luksuznoj i fensi atmosferi. Ipak, baš to može doneti razočaranje nekim Ovnovima, koji će shvatiti da neke VIP osobe uopšte nisu sjajne kao što deluju, već svojim sjajem prikrivaju emotivne povrede i nedostatke. Kraj leta donosi izglednije momente za Ovnove – oni traže ljubav koja će trajati i imaju velike šanse da je zaista i pronađu.

Editors choice