Novo godišnje doba, nova paleta boja koje ćemo nositi u okviru naših manikira. Vreme je da iza sebe, barem na nekoliko meseci, ostavimo pastelne i neonske nijanse, i posvetimo se onim intenzivnijim, tamnijim i punijim. Ove jeseni vladaće kako mat, tako i sjajni lakovi, a među njima se izdvaja osam boja koje smo naveli u nastavku teksta, a koje su trenutno najtraženije u kozmetičkim salonima. Prođite kroz listu, odlučite se za svoju omiljenu nijansu i pozovite svoj kozmetički salon!

Crna boja

Crna boja je manje-više bezvremenska i svake jeseni se vraća u modu, pa tako i ove. Crnu boju obično izbegavamo tokom letnjih dana, ali u njoj uživamo tokom onih hladnijih, jesenjih i zimskih – a ona odlično izgleda na kraćim, četvrtastim ili poluzaobljenim noktima. Naravno, možete je nositi i na oštrim, dugim i crnim noktima, ali crna boja će nežnije i suptilnije izgledati na kraćim noktima.

Bakarna boja

Bakarna boja je, možemo slobodno reći, simbol jeseni, a pored toga što je trenutno trend među bojama kose, ona je trend i među bojama noktiju. Bakarna boja bi po pravilu trebalo da se sija, a može biti metalik ili sa šljokicama. Naš predlog ove jeseni je bakarna boja sa šljokicama, koje ćete nositi na kratkim, zaobljenim noktima, no naravno – na vama je da odaberete onu nijansu i oblik noktiju koji vam najbolje pristaju.

Teget ili mornarskoplava boja

Teget, odnosno mornarskoplava boja, biće aktuelna ove jeseni, a ova mistična boja uvek dobro izgleda. U njenim tonovima možemo da se izgubimo i podsetimo se  hladnih okeana, a ona se odlično uklapa uz tople, jesenje stajlinge. Sa ovom nijansom nema greške!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGIA RAE (@raelondonnails)

Ljubičasta boja

Ljubičasta, ženstvena i mistična boja takođe će biti popularna ove jeseni, a možete se odlučiti i za njenu varijaciju koja naginje više ka crvenkastoj paleti boja – a u pitanju je boja trule višnje. I hladna i topla ljubičasta biće popularne, tako da je na vama samo da se odlučite za omiljenu nijansu.

Comments