Javna ličnost i preduzetnica, čuvena Kim Kardashian West, nekada nije bila toliko prepoznatljiva po svom stilu kao što je danas. Ipak, u prethodnoj deceniji njen stil je evoluirao, a njegov sastavni deo postale su i neobične i raznolike torbe poznatih modnih kuća. Kim se danas može pohvaliti pozamašnom kolekcijom nekih od najunikatnijih i najskupljih modela torbi poznatih modnih brendova, a mi vam u nastavku predstavljamo njenih 10 most iconic torbi svih vremena!

Dior Saddle Bag

Diorova saddle torba sastavni je deo ponude i možemo reći identiteta ovog modnog brenda, još otkako je 2000. godine za Dior kreirao njegov tadašnji kreativni direktor, modni dizajner John Galliano. Zatim, 2019. godine, trenutni kreativni direktor muškog odeljka ovog brenda – Kim Jones, ovaj model torbe vratio je u redizajniranom i unapređenom izdanju na modne piste, a poznate ličnosti su odmah saddle model poželele za sebe. Naravno, Kim Kardashian je bila prva poznata ličnost primećena sa novim modelom saddle torbe, a na fotografiji ispod je možemo videti kako je nosi na Dior after partyju u Majamiju.

Hermès Haut à Courroies personalized by George Condo

Hermès Haut à Courroies torba koju Kim poseduje ne samo što je jedna od najluksuznijih na svetu, već je još luksuznijom i unikatnijom čini ručno kreirana slika koja je krasi, iza koje stoji renomirani slikar George Condo. Ovaj umetnik kreirao je vizuale za nagrađivani album Kanyea Westa, “My Beautiful Dark Twisted Fantasy“, a Kanye je bio taj koji je svojoj bivšoj supruzi Kim i poklonio ovu jedinstvenu torbu.

Balenciaga Crystal Hourglass tote

Demna Gvasalia, trenutni kreativni direktor brenda Balenicaga, nedavno je postao go to dizajner Kim Kardashian. Pored neobičnih Balenciaga autifta u kojima smo je mogli videti na skorašnjim svečanim događanjima, nedavno smo je mogli videti i sa poznatom Balenciaga hourglass torbicom koja je u potpunosti prekrivena kristalima – naravno.

Judith Leiber French Fries Clutch

Judith Leiber je jedan od najpoznatijih svetskih brendova luksuznih akesesoara, čije komade poznate ličnosti nose još od šezdesetih godina prošlog veka. Kim Kardashian i njene sestre su veliki fanovi ovog brenda, a Kim poseduje čak nekoliko njenih torbi neobičnih oblika, kao što su torba u obliku pomfrita, sladoleda, kapkejka… Ipak, njena najpoznatija torbica Judith Leiber je upravo u obliku pomfrita prekrivena cirkonima, koja je koštala čitavih 5 hiljada dolara.

Louis Vuitton Miroir Alma

Godina je 2006. i Kim Kardashian je manje poznata od svoje tadašnje najbolje drugarice, Paris Hilton. Ipak, one su zajedno fotografisane sa svojim tada omiljenim Louis Vuitton’s Alma torbama, iz posebne “Miroir” edicije od materijala koji se preslikava kao ogledalo (otud i ime), koje je kreirao modni dizajner Marc Jacobs.

Comments