Jeste li već primetile da vam neka boja naročito prija? Da vas neka opušta, a neka u vama budi nelagodu? Odavno je poznat uticaj boja na naš život i raspoloženje, zato saznajte kojom bojom treba da budete okružene sudeći po mesecu u kojem ste rođene.

Januar

Vi ste jako racionalne, prizemne, praktične i uvek se vodite logikom. Upravo zato, boja koja vam najviše prija je braon, kao simbol zemlje na kojoj čvrsto stojite. Odaberite suptilniju nijansu kao što je karamel i uključite je što više u svoj životni prostor i okruženje.

Februar

Otvorene, nežne i suptilne, osobe koje svako voli i koje bi svako voleo da ima u svom životu. Za vas je prava boja nežno ljubičasta, odnosno lila koja će u vama uvek buditi dobro raspoloženje.

Mart

Vi ste pravi sanjari, intuitivne i kreativne. Najviše će vam prijati svetlo plava boja koja će vas opustiti i probuditi svu vašu maštovitost i originalnost.

April

Snažne ste, strastvene i uvek spremne na akciju. Ljudi se često pitaju odakle vam toliko energije! Za još više energije i dobrog raspoloženja, okružite se toplom crvenom bojom, konkretno, bojom cigle.

boje 1 Ovo je boja kojom treba da budeš okružena sudeći po mesecu rođenja
Comments