Ukoliko ste osoba koja uživa da uživa u životu, imamo savršenu modnu kolekciju za vas.Dolce Vita” kolekcija za proleće/leto 2021. godine, dizajnera Stefana Đokovića, inspirisana je upravo ljubavlju za životom, hedonizmom, kao i lepotom koju tražimo u malim, ali i velikim stvarima.

st Ovo je Dolce Vita, nova kolekcija modnog dizajnera Stefana Đokovića

Ovu modnu kolekciju čine romantični krojevi, suknje ispod kolena, puff rukavi i karneri. Uz to, u njoj su prisutni vanvremenski retro chic, preklop haljine i  korsetnie haljine u pin up stilu, sa neobičnim detaljima koje ih čine autentičnim.

st1 Ovo je Dolce Vita, nova kolekcija modnog dizajnera Stefana Đokovića st2 Ovo je Dolce Vita, nova kolekcija modnog dizajnera Stefana Đokovića

Materijali od kojih su kreirani odevni komadi iz ove kolekcije su prirodni, a u pitanju su materijali poput pamuka i viskoze. Modna kolekcija “Dolce Vita” zalaže se kako za estetiku i trend, tako i za kvalitet i dugotrajnost.

st4 Ovo je Dolce Vita, nova kolekcija modnog dizajnera Stefana Đokovića

Paleta boja kojom se ova kolekcija vodi nije preterano ograničavajuća, ali mogli bismo je opisati kao vedru i poletnu. Kolekcijom dominiraju jarko crvena boja i floralni dezen, koji nas podsećaju na proleće i sunčane dane pred nama.

Ideja kolekcije je bila da bi se njeni komadi apsolutno mogli pojaviti u nekom od čuvenih filmova reditelja Federica Fellini-ja u Rimu, ali isto tako i na ulicama Beograda, tokom jutarnjih obaveza ili pak večernjih izlazaka.

st6 Ovo je Dolce Vita, nova kolekcija modnog dizajnera Stefana Đokovića

Design & styling / Stefan Djokovich @stefandjokovich

Photo / Dušan Stević @dushanstevic

Hair / Aleksandar Gligorijeviski @aleksandargligorievskihair

MUA / Jovana Marković @jovana.mua

Models / Jovana Marković @markovicjovaana, Ana Vuksan @ana.vuksan

Comments