O da, i dalje se nismo pomirile sa tim da nam dolazi jesen (što znači da se opraštamo od leta, šmrc), a kamoli se nismo pomirile sa tim da treba da odstupimo od nekih omiljenih letnjih trendova i zamenimo ih onim jesenjim. Na primer, tokom proleća i leta skoro da nismo izlazile iz millennial pink boje, ali jesen više i nije vreme za nju. Treba nam boja koja je nešto tamnija, “jača” i više u skladu sa novim godišnjim dobom, a baš takva je – crvena! Dakle, jedini trend koji bi trebalo da pratiš ove jeseni jeste trend crvene boje, a evo kako je možeš uključiti u svoj svakodnevni stil.

Uz pink

Millennial pink u kombinaciji sa bogatom bordo nijansom može da izgleda tako stylish, na onaj kul street style način. Dakle, ne plaši se ove neočekivane kombinacije naročito ako kombinuješ baš tamno bordo sa svetlo ili “prljavo” roze nijansom. Naš favorit – roze džemper i bordo kožna suknja! So sexy!

pink Ovo je jedini trend koji bi trebalo da pratiš ove jeseni

Uz karirano

Crvena je boja koja se često može naći u kariranim dezenima, zato se logično odlično i slaže uz njih. Na primer, možeš da ukombinuješ crvenu plisiranu suknju, omiljeni džemper i čizme, a sve to “zaokružiš” upadljivim kariranim kaputom!

karirano Ovo je jedini trend koji bi trebalo da pratiš ove jeseni
Comments