U suštini, nije da nismo spremne za jesen – iz ormara smo izvukle sve omiljene komade poput kožnih pantalona, bajkerskih jakni i košulja sa zanimljivim printom, a tu su i jesenje haljine i… Ma, imamo sve! Ipak, ne možete nam zameriti to što želimo i poneki novi komad za koji se predviđa da će biti “ključan” kada dođe nova modna sezona. Tako, ako te baš zanima, “najkul” komad za jesen su upravo Paper-Bag pantalone, a kako izgledaju i kako ih možeš nositi pogledaj u nastavku teksta!

Balansiraj široke pantalone sa uskom bluzom

Budući da su Paper-Bag pantalone široke i ležerne, napravi balans u autfitu tako što ćeš ih nositi uz uzanu bluzu. U zavisnosti od boje i dezena samih pantalona, odaberi ostatak kombinacije i odlično se zabavi u ovom kul modelu!

Ovo je najkul komad za jesen Kako da nosiš Paper Bag pantalone 1 Ovo je najkul komad za jesen: Kako da nosiš Paper Bag pantalone?

Jarke boje

Kada želiš da tvoja kombinacija izgleda statement, potrebno je samo malo boje. Tako, odaberi pantalone u nekoj jarkoj boji i ceo autfit osmisli tako da bude smeo, opasan i da privlači pažnju!

Ovo je najkul komad za jesen Kako da nosiš Paper Bag pantalone 2 Ovo je najkul komad za jesen: Kako da nosiš Paper Bag pantalone?
Comments