Da li ste u potrazi za stilskom inspiracijom? I da li ste već prošli kroz Instagram Feed i niste našli ništa što vam odgovara? Ne brinite, tu smo za vas, odnosno – poznate ličnosti su tu za vas, a mi vam samo prenosimo njihove najbolje stajlinge! Ove nedelje, prošli smo kroz Instagram naloge poznatih kako vi ne biste morali, i izdvojili smo šest poznatih ličnosti koje su bile najbolje odevene, po našem mišljenju. U nastavku ćete pronaći neke romantičnije stajlinge, ali i one urbane – tako da smo sigurni da će svako od vas naći nešto baš po svojoj meri.

Kendall Jenner u cvetnoj haljini

Manekenka Kendall Jenner oduševila nas je ovim nežnim, pravim prolećnim stajlingom. Ona se pojavila u dugoj, retro, svetloroze cvetnoj haljini sa puff rukavima ispod koje je obula kaubojske čizme, i mi od sada samo u ovakvom autfitu želimo da idemo na piknike i izelete! Ukoliko ste retro romantična duša ili pak deo generacije Z koju interesuje takozvana cottage core estetika, ovo može biti savršen look za vas.

Alexa Chung u kišnom mantilu

Čuvena it devojka Britanije, buntovnica i manekenka Alexa Chung, naša je stilska inspiracija, slobodno možemo reći, već prethodnih deset godina. Ona menja svoj stil kroz godine, ali uvek uspeva da zadrži tu notu kul i šik devojke – i jednostavno, ona retko kada pogreši u izboru. Ovog puta možemo je videti u pastelnožutim retro pantalonama, oker džemperu i beloj bluzi, kao i kariranom, sjajnom, sivom kišnom mantilu. Ovaj mantil želimo da imamo u kišnim danima kojima nas april uporno iznenađuje, i rado bismo ga nosili uz svakodnevne stajlinge.

Carey Mulligan u crnoj haljini

Talentovana glumica Carey Mulligan oduševila nas je svojom ulogom u filmu “Promising Young Woman”, koji bi defintivno trebalo da pogledate – a uz to nas je iznenadila i ovim sjajnim autfitom. Ona je u svom gostovanju u emisiji Jimmyja Fallona nosila elegantnu crnu haljinu bez bretela, sa zaobljenim izrezom i egzotičnim aplikacijama od srebrnastih perlica. Ovo je tip haljine koji bismo poželeli da nosimo u svečanim prilikama, a ukoliko nismo u mogućnosti da nabavimo haljinu sa vezenim radom, i ona se egzotičnim printom može da je odmeni.

Comments