Za neke serije se vezujemo kao i za neke ljude – slepo i bezuslovno. Kada nam određeni likovi postaju deo svakodnevnice, jako je teško da se od njih  oprostimo. Iz tog razloga retko kada smognemo snage da pogledamo poslednju epizodu serije “Prijatelji” ili kraj “Uvoda u anatomiju” (A da, nije se ni završila…) ili, recimo, “Big Bang Theory”. Takve serije nikada ne završavamo, samo ih počnemo iznova.

Ipak, za neke serije koje su nam baš drage, drugi ljudi uopšte nisu ni čuli (koliko god to nama bilo neshvatljivo). Neke od njih nisu ni nastavile da se snimaju, iako su na kraju sezone imale obrt koji nas je ostavio bez teksta. U nastavku teksta pročitajte koje su to serije koje nisu doživele popularnost koju su svojim kastingom, scenarijom i scenografijom zaslužile.

Don’t Trust the B—- in Apartment 23

Ovo je jedna od najoriginalnijih serija u ovoj deceniji. Glumica koju (možda) pamtimo kao slatku cimerku iz filma “Kupoholičarka” sada se opet pojavljuje u ulozi cimerke – ali nikako nije slatka. Chloe je kučka koja živi u stanu 23, ali kada se naivna provincijalka June useli u njen stan ona možda menja stav, ali nikako način života. Hodajući uvek po tankoj liniji morala, ona balansira između onog što želi da uradi i onoga što bi trebalo da uradi. Njen najbolji prijatelj je James Van Der Beek koji glumi sam sebe. Ova serija ima moderan i duhovit scenario koji kroz dozu sarkazma opisuje dva tipa modernih devojaka. Kostimi su fantastični, gluma je sasvim solidna, a svaka epizoda drži pažnju. Razlog za otkazivanje ove serije bio je nepoznat, a serija nije nastavila snimanje čak ni nakon mnogobrojnih peticija fanova.

Reba

Ova serija je imala 6 sezona i nije bila otkazana već je “dogurala” do kraja. Ipak, na ovoj listi se nalazi jer nimalo nije dostigla popularnost koju je zaslužila zbog svog istančanog humora. U vreme kada je Amerika (a i mi) bila prepravljena sitkomima poput “Puna kuća”, “Pod istim krovom” i “Dadilja”, ova serija je ostala u njihovoj senci. Reba je majka koja živi u srcu Hjustona sa svojom porodicom, i u jednom danu saznaje da je muž napušta, da mu je ljubavnica trudna, kao i njihova sedamnestogodišnja ćerka. Od tog dana ona pokušava da održi porodicu na okupu, ali u proširenom sastavu – pridružuju im se ljubavnica BJ i novi zet Van. Ukoliko želitte 20 minuta kvalitetnog humora, obavezno pogledajte ovu seriju.

Comments