Poznata je činjenica da jedan dobar stajling ne može biti potpun bez dobrih aksesoara, a pored atraktivnih cipela možete se u svakom trenutku odlučiti i za efektnu i praktičnu torbu. Iako i sama ponekad zavidim muškarcima što uspevaju iz kuće da izađu samo u jakni i sve svoje potrepštine stave samo u džepove, realnost je da moram da priznam da ipak uživam u nošenju lepih torbi koje mi se uklapaju uz autfite. Dobra torba ne samo što je idealan modni detalj koji može promeniti atmosferu čitavog stajlinga, već je i praktičan aksesoar u koji vam može često stati mnogo više stvari nego što se to na prvi pogled čini. Sve mi žene uglavnom imamo više torbi za više prilika, pa tako sigurno imate u svojoj “kolekciji” onu savršenu malu torbu, srednju torbu za svaki dan, najveću torbu na svetu u koju sve može da vam stane, torbicu samo za “karmin i pare” za svečane prilike ili izlazak u klub, kao i onu the torbu koju nosite prethodnih deset godina. U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko aktuelnih torbi poznatih modnih brendova koje ćete sigurno poželeti.

Chanel – mala crna torba

Modni brend Chanel veoma je poznat po svojim timeless aksesoarima, među kojima je i torba sa poznato isprepletanim kaišem. Chanel torba je želja svake modne blogerke, u svom garderoberu je ima verovatno svaka Francuskinja, a aktuelna je u apsolutno svakoj godini i modnoj sezoni. Ukoliko imate veliku želju, i ako ste u prilici da izdvojite novac i sebi obezbedite jednu dizajnersku torbu – preporučujemo da to bude klasični Chanel.

Chloé – ženstvena bordo

Modni brend Chloé poznat je po dobro osmišljenim i ženstvenim odevnim komadima i aksesoarima, pa tako nije ni čudo što su nam predstavili ovu istovremeno savremenu i timeless malu bordo torbu. Nju možete uklopiti uz nežne stvari floralnog dezena, ali i matching kaiš u istoj boji. U svakom slučaju, ova torba savršena je za više različitih svakodnevnih stajlinga, pa tako dobro može izgledati u zimskim mesecima uz kaput ili mantil, ali i uz floralnu haljinu i plitke čizme na proleće.

Prada – neobična mreža i smaragdnozelena

Modna kuća Prada uvek je prednjačila u dizajnu i novim modnim trendovima, a isto tako ističe se po svojim inovativnim i neobičnim aksesoarima. Prada nam je predstavila ovu mrežastu i “vrećastu” torbu u upadljivoj, smaragdnozelenoj boji sa crnom mrežom, i malo je reći da je želimo odmah i da bismo je nosili uz svaki mogući stajling koji osmislimo! Ova torba je sama po sebi atraktivan detalj, pa je zato nemojte uklapati uz stajlinge koji se u potpunosti utapaju sa njom, već se odlučite za nešto što predstavlja kontrast, kako bi došla do izražaja na pravi način.

Comments